SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İddialı Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2.Lig Beyaz gruptan play-off'a yükselen Yeni Malatya Spor, play-off'taki ilk maçta karşılaşacağı Adana Demirspor maçına Antalya'da iddialı hazırlanıyor.

Antalya'da play-off maçları hazırlığını teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde sürdüren Yeni Malatya Spor'da sakat olan Gökhan'ın durumunun maç günü belli olacağı bildirildi.

Bu arada, Bank Asya 1.Ligi'ne yükselme play-off maçlarından ilkini pazar günü Antalya Mardan Stadı'nda saat 17,00'de oynayacakları Adana Demirspor maçının önemli olduğunu söyleyen Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, "Play off'da kolay takım zor takım yoktur. O günkü maça motive olan ve iyi mücadele eden takım kazanır" ifadelerini kullandı. "Adana deamirspor maçında gülen taraf biz olmalıyız" diyen Ali Özkan, Antalya ve Antalya yakınındaki illerde yaşayan Malatyalıların maça gelip takıma 90 dakika destek
vereceklerini inandığını ifade etti.

Tek maçlık eleme usulüyle oynanacak olan maçlarda ilk maçı kazanmaları halinde ondan sonraki maçları kazanmalarının daha kolay olacağını vurgulayan Özkan, "İlk maçlar genelde stresli olur. Futbolcu arkadaşların streslerini yenerek tur atlayacaklarını ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız