SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İki Eksikle Gidiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:44
YMS İki Eksikle Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazartesi akşamı deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, ligdeki kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Yücel İldiz ile yollarını ayıran, lige verilen milli takım arasında da Süper Lig deneyimi olan İrfan Buz ile anlaşan sarı kırmızılılar, Giresunspor maçıyla birlikte hem kötü gidişi durdurmak hem de üst sıralara tırmanmak istiyor. 

-İki eksikle deplasmana gidecekler-

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetle sonrası 7 haftada hanesine sadece 5 puan yazdırabilen sarı kırmızılılar, ligde 7 hafta sonunda 9 puan toplayan çotanaklarla deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacak. 

Göztepe maçında kırmızı kart gören kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Koray Şanlı, Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. İrfan Buz'un göreve gelmesiyle birlikte affedilen Alex Dos Santos ile Vedat Budak, Giresunspor karşısında kadroda yer alacak. 

-Buz galibiyetle başlamak istiyor-

Süper Lig deneyimi olan teknik direktör İrfan Buz, takımının başında ilk maçında galibiyet almanın hesaplarını yapıyor. 

Yeni Malatyaspor'u 'proje takımı' olarak gördüğünü ifade eden ve takımı çıkışa geçirmek isteyen Buz, "Takımım kötü bir pozisyonda bulunuyor. Biz ilk etapta bunu düzeltmeye çalışacağız. Devre arasındaki nokta transferlerle takımımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Ama ilk etapta tabi bu negatif olaylardan takımı çıkararak, pozitif futbolla, kompakt bir oyunla seyircimizin karşısına çıkmalıyız" dedi.

- Ligde son puan durumu-

PTT 1. Lig'de 8. haftaya girilirken puan durumu şöyle:

Takım  O  P

1.Samsunspor  7  15

2.Vartaş Elazığspor  7  14

3.Kardemir Karabükspor  7  14

4.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor  7  13

5.Göztepe A.Ş.  7  12

6.Adana Demirspor  7  11

7.Adanaspor A.Ş.  7  11

8.1461 Trabzon  7  10

9.Giresunspor  7  9

10.Boluspor  7  9

11.Altınordu A.Ş.  7  9

12.Balıkesirspor  7  8

13.Şanlıurfaspor  7  8

14.Karşıyaka  7  6

15.Alanyaspor  7  6

16.Yeni Malatyaspor  7  5

17.Denizlispor  7  4

18.Kayseri Erciyesspor  7  2

-Haftanın maçları-

Ligin 8. haftası Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak maçların programı şöyle:

17 Ekim Cumartesi

Denizlispor-Balıkesirspor

Kardemir Karabükspor-Karşıyaka

Gaziantep B.Ş. Bld.Spor-Boluspor

Alanyaspor-Samsunspor

18 Ekim Pazar

Vartaş Elazığspor-Adana Demirspor

Adanaspor A.Ş.-Altınordu A.Ş.

Göztepe A.Ş.-Kayseri Erciyesspor

1461 Trabzon-Şanlıurfaspor

19 Ekim Pazartesi

Giresunspor-Yeni Malatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız