SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İki İsimle Daha Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:38
YMS İki İsimle Daha Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Samsunspor'dan Serkan Çalık ve Çaykur Rizespor'dan Mehmet Gürkan Öztürk'ü kadrosuna kattı. 

İkinci etap kamp çalışmalarını Bolu'da sürdüren Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur'un verdiği rapor doğrultusunda kadroya 2 isim daha dahil edildi. 

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yaptığı görüşmeler sonucunda Samsunspor'dan Serkan Çalık ve Çaykur Rizespor'dan Mehmet Gürkan Öztürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Çalık ve Öztürk, başkan Gevrek'in İstanbul'daki ofisinde kendilerini sarı kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Mehmet Gürkan Öztürk kimdir?

Futbola 2002 yılında Sinop'ta bulunan Ayancık Spor'da başlayan oyuncu, 2003 yılında Altınova'ya transfer oldu ve 2 sezon burada forma giydikten sonra İstanbulspor takımının yolunu tuttu. 2007 yılında burada profesyonel olan oyuncu, Küçükçekmecespor ve Gümüşhanespor gibi takımlarda kiralık olarak forma giyse de İstanbulspor ile 77 maça çıkıp 15 gol attı. 2011 yılında ise bonservisi ile Darıca Gençlerbirliği'ne transfer oldu. 2012 yılında Aydınspor 1923 yolunu tutan Mehmet, Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup ile 2012-13 sezonunda şampiyonluk yaşadı ve 31 maça çıkıp 14 gol atarak takımının en etkili isimlerinden oldu. 2013-14 sezonunda ise TFF 2.Lig'de 17 maça çıkan oyuncu 4 gol attı. Öztürk, son olarak Çaykur Rizespor'da forma giydi. 

Serkan Çalık kimdir?

Mevkisi forvet olan oyuncu futbola Borussia Monchengladbach takımında başlamıştır. 10 kez Almanya Ümit Milli Takımı'nda forma giymiştir. Sağ ve sol kanatta da oynayabilmektedir. Uzaktan çok sert şutları vardır. Takma adı çok hızlı koştuğu için tavşandır. Galatasaray'a Rot-Weiss Essen takımından gelen Serkan Çalık, 2006-2007 sezonunda 32 maçta 18 gol atmıştır. Galatasaray'a Barış Özbek ile birlikte gelmiştir. Gerd Müller tarafından geleceğin futbolcuları arasında gösterilmiştir.   Geçtiğimiz sezonun başında Almanya Milli takımını bıraktığını ve Türk milli takımında görev almak istediğine dair yazıyı Almanya Futbol Federasyonu'na göndermiştir. Ayrıca Türkiye A2 Milli takımında da görev almıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız