SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İldiz'le Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:35
YMS İldiz'le Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor'da günlerdir süren teknik direktör arayışında mutlu sona ulaşıldı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Sportif Direktör Ali Ravcı'nın listede yer alan isimlerle yaptığı ön görüşme sonrası tecrübeli teknik adam Yücel İldiz görevi kabul etti. 

Adil Gevrek ile İstanbul'daki ofisinde bir araya gelen İldiz, yapılan görüşmenin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Gevrek, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Teknik direktör arayışımız çerçevesinde Yücel İldiz hocamızla her konuda anlaşma sağladık ve hocamız resmi sözleşmeyi imzaladı. Yeni Malatyaspor kulübümüze, Malatya spor camiasına ve takımımıza gönül veren herkese hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" dedi. 

Transfer çalışmalarına değinen Gevrek, "Transfer çalışmaları için hocamızın netleşmesini bekliyorduk. Yücel İldiz hocamızla anlaşma sağladık. Hiç ara vermeden transfer çalışmalarına da başlayacağız" diye konuştu. 

Yücel İldiz Kimdir?

Teknik Direktörlük kariyerine İskenderunspor ile başladı. Orduspor çalıştırdığı 11. takımdır. Malatyaspor'u şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarmıştır. 2004-2005 sezonunda 2. Lig B Kategorisi'nde çalıştırdığı Orduspor ile son 17 maçını kazanarak bu alanda bir rekora imza atmış ve takımı 2. Lig A Kategorisi'ne çıkarmıştır.

Yücel İldiz 3 sezon Orduspor'da çalışmıştır. Bu 3 sezon boyunca kadroda çok az değişiklik yapılmış olup gayet mütevazı bir kadroyla lige devam etmiştir. Orduspor un başına geçtiği ilk sezon 11 puan geriden gelip 2. Lig B Kategorisi B Grubu şampiyonluğunu kazanılmasını sağlamış ve bu sezon Orduspor oynadığı 17 maçın 17’sinide kazanarak bir rekor kırmıştır (2004-2005). Orduspor 2. Lig A Kategorisine çıktığı ilk yıl ligi 6. sırada bitirerek Ankara'da oynanan Play-Off maçlarına kalma hakkını kazanmış ve ligi 3. bitiren Altay ile yaptığı maçı kaybetmiştir (2005-2006). Orduspor 2. Lig A Kategorisindeki 2. yılını 8. sırada bitirmiştir (2006-2007).

2009-2010 sezonunun başında Kardemir Karabükspor ile anlaştı ve Karabükspor'u sezon bitimine 4 hafta kala PTT 1. Lig şampiyonu yaparak Süper Lig'e yükselmesini sağladı. 2010-11 sezonunda Karabükspor'la ligi 9. sırada tamamladı ve oynattığı futbolla birçok futbol otoritesinin takdirini topladı. 2011-12 sezonunda takımıyla beklediği başlangıcı yapamadı ve art arda kötü sonuçlar almaya başladı. Son olarak 5 Kasım 2011 tarihinde kendi evinde Eskişehirspor'a karşı oynadığı Süper Lig karşılaşmasında yenildi. Bu yenilgi üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız