SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İldiz'le Yolları Ayırıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:25
YMS İldiz'le Yolları Ayırıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig’de geride kalan 7 haftalık bölümde 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Yücel İldiz ile yollar ayrılıyor. 

Sahasında oynadığı son maçta rakibi Göztepe karşısında bir varlık gösteremeyen Yeni Malatyaspor’da yönetimin Yücel İldiz ile yolları ayırma kararı aldığı öğrenildi. Konuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Yücel hocamız bu ligin en kaliteli hocalarından biri, ancak bazen futbol takımlarında doku uyuşmazlıkları yaşanır. Biz de yönetim olarak bir doku uyuşmazlığı yaşandığını tespit ettik ve bunun neticesinde hocamızla yolları ayırma kararı aldık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur bu karar” dedi.

"BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI TAMAMEN HOCAMIZA KESMİYORUZ"

Takımda son haftalarda yaşanan düşüşün, taraftarı olduğu kadar kendilerini de fazlasıyla üzdüğünü söyleyen Gevrek, “Oynadığımız son Göztepe maçı belki sonuç olarak kötü oldu ama beni bundan daha fazla üzen futbolcularımızın sahadaki mücadelesiydi. Bir takım kötü oynayabilir ve bunun neticesinde de yenilebilir. Ancak bir takım mücadele etmeyerek yenilgiye davetiye çıkarıyorsa o zaman durum farklıdır. Tabi burada başarısızlığın faturasını tamamen hocamıza kesmiyoruz. Yücel hocam bu ligin en kaliteli hocalarından biri. Ancak bazen futbol takımlarında doku uyuşmazlıkları yaşanır. Yönetim olarak böyle bir karar aldık. PTT 1. Lig’e baktığımızda 7 takım hocasını değiştirmiş. Bunlar futbolun içerisinde var. Önemli olan bu tür ayrılıkların olumlu şekilde olmasıdır. Tabi bir değişiklik olacaksa bunun bu arada olmasının takım adına daha uygun olacağını düşündük. Önümüzde milli takım arası var. Bu arada anlaşacağımız hocanın takımı tanıması adına önünde zaman da olacaktır" diye konuştu. 

Hedefin şampiyonluk olmadığını söyleyen Gevrek, her maça iyi bir mücadele ve 3 puan için çıktıklarını ifade etti. Gevrek, "Bu takımın bu sezonki hedefi şampiyonluk değil. Ancak bu demek değil ki, hedefimiz olmayacak. Biz Malatyaspor’a yakışır bir şekilde her rakibimizi yenmek için oynayacağız. Ama bu mücadele bizi şampiyon yapar, ama ilk 6’ya sokar. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kendiliğinden gelir zaten" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız