SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ile Kayserispor 9. Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-01-08 01:33:17
YMS ile Kayserispor 9. Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 18.haftasında Yeni Malatyaspor, 9 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda Hes Kablo Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Süper Ligin iki sarı kırmızılı takımı daha önce 2’si 3.Lig, 6’sı Süper Lig olmak üzere 8 kez karşı karşıya geldi.

Yeni Malatyaspor ile Kayserispor ilk olarak 1998-1999 sezonunda 3.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Kayserispor 2-1 kazandı.

YILLAR SONRA SÜPER LİG’DE KARŞILAŞTILAR

Yeni Malatyaspor ile Kayserispor, yıllar sonra bu kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Şuana kadar Süper Lig’de oynanan 6 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un galibiyet olarak üstünlüğü bulunuyor.

İki takım Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 3-2 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Kayserispor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 0-0 tamamlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

İki takım 219-2020 sezonuna Süper Lig’de bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 4-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma ise 2-1 Kayserispor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız