SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İlk Defa 'İlk 5'te..

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta Bandırmaspor'la oynadığı maçı 1-0 kazanan Yeni Malatya Spor, bu galibiyetle, "ilk 5" takım arasına girerek play-off iddiasını bir adım öteye taşıdı.

İLK 5'TE..
Yeni Malatya Spor, ligin liderliğine oynayan Bandırmaspor karşısında stres dolu bir mücadelenin ardından 1-0 galip gelince, puan cetvelinde play-off sınırına dahil oldu.

Bilindiği gibi, lig statüsüne göre, grup birincisi olan takım direkt Bank Asya 1. lige yükseliyor. İki grup birincisinin lige yükselmesinin ardından, Bank Asya'ya yükselecek üçüncü takım, Beyaz ve Kırmızı grupların birinciden sonraki 4'er takımı arasında oynanacak play-off maçlarının sonunda belli oluyor.

Bu durum, lig statüsünde "Çift devreli lig müsabakaları sonunda TFF 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar TFF 1.Ligine yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak takımları oluştururlar.

Play-Off müsabakaları TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda, tek maç eleme usulü ile oynanır. Müsabakalar kur’a usulü ile belirlenir.

Müsabakaların normal süreleri berabere sonuçlandığı takdirde, on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanır. Uzatma devresinde gol atılamazsa, kazanan takım penaltı noktasından yapılacak vuruşlar sonucunda belirlenir.

Final müsabakasını kazanan takım TFF 1. Ligi’ ne yükselen 3. takım olur."açıklamalarıyla yeralıyor.

TOPLU SONUÇLAR..
2. Lig Beyaz Grupta 31. haftada alınan toplu sonuçlar şöyle:

Beypazarı Şekerspor - Gebzespor:2-2
İskenderun D.Çelikspor - Çorumspor:1-3
A. Sebatspor - Sarıyer:3-1
Alanyaspor - Hacettepe:1-1
Mardinspor - Bugsaşspor:0-0
Yeni Malatyaspor - Bandırmaspor:1-0
Turgutluspor - Çankırı Bld.:5-3
Bozüyükspor - Adıyamanspor1-1
Göztepe - Körfezspor2-1

Bu sonuçların ardından 2. Lig Beyaz grupta puan cetveli şöyle oluştu:

TAKIM O P
1.Göztepe A.Ş. 31 67
2.Bugsaş Spor 31 62
3.Bandırmaspor 31 61
4.Beypazarı Şekerspor 31 55
5.Yeni Malatyaspor 31 52
6.Bozüyükspor 31 51
7.İskenderun Demir Çelikspor 31 50
8.Turgutluspor 31 50
9.Çorumspor 31 49
10.Körfez Spor 31 39
11.Sarıyer 31 35
12.Çankırı Bld.Spor 31 32
13.Mardinspor 31 31
14.Hacettepe Spor 31 31
15.Alanyaspor 31 31
16.Adıyamanspor 31 29
17.A.Sebatspor 31 28
18.Gebzespor 31 11

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR..
Ligde Malatyaspor, bu hafta sonunda da deplasmanda Çorumspor'la zorlu bir maç oynayacak.

Önümüzdeki maçlar şunlar:

Gebzespor - İskenderun D.Çelikspor
Çankırı Bld. - Bozüyükspor
Adıyamanspor - Göztepe
Mardinspor - Beypazarı Şekerspor
Hacettepe - A. Sebatspor
Bugsaşspor - Sarıyer
Çorumspor - Yeni Malatyaspor
Bandırmaspor - Turgutluspor
Körfezspor - Alanyaspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız