SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İnceefe İle Görüşüyor

A- A+ PAYLAŞ

Ufuk Sarı ile yollarını geçtiğimiz hafta ayıran Yeni Malatya Spor, teknik direktörlük için Galatasaraylı eski futbolculardan Vedat İnceefe (fotoğraftaki) ile görüşüyor.

Son olarak Üsküdar Anadolu kulübünü çalıştıran İnceefe ile Yeni Malatya Spor yöneticileri arasında sürdürülen görüşmelerin olumlu seyrettiği, anlaşmaya yakın olunduğu, ancak kesin durumun 1-2 gün içerisinde belli olacağı öğrenildi.

İnceefe'nin yardımcılığını yapan eski Ankaragücü'lü Cafer Aydın'la Yeni Malatya Spor'a gelmesi bekleniyor.

KUPA MAÇI
Öte yandan, Yeni Malatya Spor, İzmir Bucaspor ile deplasmanda oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına devam etti. İzmir'de Salı günü 19.00'da oynanacak olan karşılaşmada takımın başında kaleci antrenörü Süleyman Kale'nin maça çıkacağı kaydedildi.

Bucaspor ile oynanacak kupa maçı için Pazartesi günü öğle saatlerinde Karayoluyla Elazığ'a gidecek olan Yeni Malatyaspor oradan da uçakla İzmir'e geçecek. Salı akşamı maçın ardından İzmir'de konaklayacak kafile Çarşamba günü yine Elazığ aktarmalı olarak Malatya'ya gelerek, Adıyamanspor ile oynanacak lig maçı hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız