SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İnegöl Taktiğini Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:24
YMS İnegöl Taktiğini Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30’da Malatya İnönü Stadı’nda Bursa ekibi İnegölspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını gerçekleştirdi. 

Lig'in 9. haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa’yı 4-0 yenerek, İnegölspor’dan liderliği devralan Yeni Malatyaspor, Bursa ekibini yenerek, zirvedeki yerini korumak istiyor. Ligde ikinci sırada bulunan İnegölspor’u hafta sonu kendi evinde ağırlayacak olan sarı-kırmızılılarda, sakatlığı devam eden Eren Görür ile antrenman eksiği bulunan Uğur Bulut dışında eksik bulunmuyor.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPTILAR

Yeni Malatyaspor, ligin 10. haftasında kendi evinde İnegölspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

Karşılaşmanın oynanacağı Malatya İnönü Stadı’nda, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde çalışan futbolcuların bir hayli istekli ve keyifli oldukları gözlendi.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

"KESİNLİKLE GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR"

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnegölspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Kahya, "İnegölspor rakiplerimizden bir tanesi. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İnegölspor ligde hemen arkamızda ikinci sırada yer alıyor. Muhtemel rakibimiz. Bu anlamda kesinlikle galip gelmemiz gereken bir maç oynayacağız" dedi.

Kahya, İnegölspor maçında en büyük destekçilerinin taraftarlar olacağını kaydederek, "Taraftarlarımız bize büyük bir destek veriyorlar. Her zaman yanımızdalar. Ben İnegölspor maçında da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Bu anlamda da Pazar günü stadı dolduracaklarını düşünüyorum. Bizde takım olarak iyi mücadele edip, güzel bir futbolla galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Kendi performansı hakkında da bir değerlendirmede bulunan Kahya, "Takım olarak sahada elimizden geleni yapıyoruz. Hatta elimizden gelenin en iyisini yaparak, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Çünkü yıllardır Malatya ve Yeni Malatyaspor üst liglere hasret. Bizde bu hasreti dindirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız