SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İsim Sponsoru Buldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:52:33
YMS İsim Sponsoru Buldu
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor isim sponsorunu buldu. Buna göre, Yeni Malatyaspor'un ismi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) onaylaması halinde Alima Yeni Malatyaspor olacak.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde su ürünleri üzerine hizmet veren Alima, Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru oldu. Sarı kırmızılı takımın ismi Alima Yeni Malatyaspor olurken, kulüp TFF'nin ismi onaylamasını bekliyor.

İsim anlaşması imza töreninde konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Alima Su Ürünleri'nin Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru olduğunu kaydederek, şirketin yönetim kurulu üyesi Hüseyin Cahit Bayhan'a teşekkür etti.

Gevrek, takımın isminin Alima Yeni Malatyaspor olacağını ifade ederek, "Yeni Malatyasporumuza destek amaçlı güzel bir sponsorluk oldu. Ortak değerimiz Yeni Malatyaspor'a destek olma adına bu isim sponsorluğunu imzaladık. Bu vesileyle inşallah Malatyalı iş adamlarımızın, Malatya'mızın daha büyük olan markalarımızın da herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz. Herkes inşallah ortak değerimiz olan Yeni Malatyaspor'a destek çıkar. Bu noktada da önemli bir adım atıldı. Gerçekten Yeni Malatyaspor'u düşünerek atılmış bir adım" dedi.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Hüseyin Cahit Bayhan ise, Yeni Malatyaspor yönetiminin yapmış olduğu çalışmalara katkı sağlamak adına isim sponsoru olduklarını kaydetti.

Bayhan, Yeni Malatyaspor'a destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.

İç piyasada reklam ihtiyaçlarının olmadığını dile getiren Bayhan, "Yönetimdeki arkadaşlarımızın teklifleri, uğraşmaları sonucunda bizde böyle bir şeye girdik. Reklam açısından bize çok büyük destekleri olmayacak ama burada bir sürü iş adamı var onlarında bu işe el atmalarını ve Yeni Malatyaspor'a destek olmalarını temenni ediyoruz. İç piyasada pek işimiz olmadığı için bundan çok büyük bir getiri beklemiyoruz. Bizim tek isteğimiz Yeni Malatyaspor'a destek olmak" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. İsim sponsorluğu için ne kadar para verildiği ise açıklanmadı.

Yeni Malatyaspor daha önce de Brey Tekstil'le kulübün adının Brey Yeni Malatyaspor olması için isim sponsorluğu anlaşması yapmış, ancak Kürtçe "kardeşlik" anlamına geldiği belirtilen isim değişikliği onay için federasyona gönderilmiş, bu aşamada iken firmanın sponsorluktan vazgeçtiği açıklanmış, isim değişikliği gerçekleşmemişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız