SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İskenderun Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:11
YMS İskenderun Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı. 

Play-off’a giden yolda puan kaybına tahammülü olmayan Yeni Malatyaspor, ligde Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor’a konuk olacak. Ligin 27. haftasında, grupta son sırada yer alan Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalarak, dördüncü sıraya düşen sarı-kırmızılı takım, Play-off hedefi olan İskenderun Demir Çelikspor’u yenerek, Körfez Futbol Kulübü ile sahasında oynayacağı karşılaşmaya moralli çıkmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, Çarşamba günü 14.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını; İskenderun Demir Çelikspor Tesisleri’nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yaptığı son çalışmayla tamamladı.

İskenderun Demir Çelikspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Gaziosmanpaşa maçında kaybettikleri 2 puanı İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Günaydın, oynadıkları son 5 karşılaşmada 11 puan topladıklarını ifade ederek, “Gaziosmanpaşa maçını kazanıp, Play-off’a giden yolda rahatlamanın planlarını yapıyorduk. Ama gördüğümüz talihsiz bir golle sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Şimdi o maç geride kaldı. Önümüzde İskenderun Demir Çelikspor ve Körfez Futbol Kulübü maçları var. Bu 2 karşılaşmadan galip ayrılıp, hedefimize giden yolda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi.

İskenderun Demir Çelikspor ile Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü 14.30’da, İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada Serhad Ürkmez düdük çalacak. Ürkmez’in yardımcılıklarını Oktan Önge ile Vedat Demir yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız