SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İskenderun'a Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:10:17
YMS İskenderun'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular Halil Zeybek ile Eren Görür, İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak, Play-off yolunda rahatlamak istediklerini belirtti. 

Orta saha oyuncusu Halil Zeybek, Play-off’a kalamama gibi bir korku yaşamadıklarını kaydederek, takım olarak Play-off’a kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa maçında yedikleri şansız golle 2 puan kaybettiklerini ifadede eden Zeybek, “Play-off için mücadele ediyoruz. Gaziosmanpaşa maçını da kazanmak istiyorduk. Kazanmayı da çok istedik. 1-0 öne geçtik ve golden sonrada pozisyonlar bulduk. Skor 1-1’e geldikten sonrada maçı çevirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Yakaladığımız pozisyonlardan biri gole dönüşse, her şey çok daha farklı olacaktı” dedi.

Zeybek, İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak, Play-off şanslarını daha da artırmak istediklerine değinerek, şunları ifade etti: 

“Son haftalara baktığımızda takımda iyi bir gidişat var. İnşallah bu iyi gidişi daha da ileriye taşıyacağız. Önümüzdeki 2 maçı da en iyi şekilde atlatırsak, Play-off şansımız daha da yükselecektir. İyi bir takımız. Saha zemini iyi olduğunda istediğimiz gibi pas yapabiliyoruz. Alanyaspor maçında iyi pas yaptık. Saha zemini iyi olduğunda bizde daha iyi organize oluyoruz. İnşallah İskenderun Demir Çelikspor maçı da bu anlamda bizim için güzel olur. Ben galip geleceğimizden eminim. Aslında hedefimiz birinci olup, bir üst lige çıkmaktı. Henüz biten bir şey yok. Play-off’a kalamama gibi bir korkumuz da yok. Takım olarak Play-off’a kalacağımızdan eminiz.”

Gazetecilerin sorularını cevaplayan tecrübeli orta saha oyuncusuna 1 Nisan şakası da yapıldı. Muhabirin, “Teknik direktör Özcan Kızıltan ile yaptığımız röportajda, maç sonunda bir tartışma yaşadığınız ve senin kadroda yer almayacağını söyledi. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?” sorusu üzerine Zeybek kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Şakadan habersiz, büyük bir şok yaşayan Zeybek, “Şimdi sizden duyuyorum. Benim haberim yok, öyle karar vermişler” diye konuştu. Zeybek, 1 Nisan şakası yapıldığını anlayınca kahkaha krizine girdi.

“İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR MAÇINI KAZANIP, PUAN KAYBINI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ”

Yeni Malatyaspor’un genç golcüsü Eren Görür ise, Gaziosmanpaşa karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıktıklarını ancak kalelerinde gördükleri şansız bir golle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa maçında kaybettikleri 2 puanı İskenderun Demir Çelikspor maçında telafi etmek istediklerini belirterek, “Gaziosmanpaşa maçına Play-off’u garantileme maçı olarak bakıyorduk. Gaziosmanpaşa da ligde son sırada yer alıyordu. Bu bilinçle maça çıktık. Böyle maçlara motive olmak çok zor. İlk yarıda pozisyonlar yakaladık ama kötü başladık. İkinci yarının başında istediğimi golü bulduk. Daha sonrada pozisyonlar yakaladık. İkinci golü atamayınca biraz geri çekildik. Neticede de çok şansız bir gol yedik. Ama bunlar futbolda olabilecek şeyler. Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacağız. İnşallah üzdüğümüz taraftarlarımızı alacağımız galibiyetle tekrar sevindireceğiz” şeklinde konuştu.

Genç golcü Eren Görür de, gazetecilerin 1 Nisan şakasından nasibini aldı. “İskenderun Demir Çelikspor maçının kadrosuna alınmadığı” sorusu üzerine şaşkınlık yaşayan Eren, “Bilmiyorum ben yeni öğrendim. Öylemiymiş? Doğru mu? Şaka mı? Hocayla konuşmamız olmadı. Olabilir” cevabını verdi. Bir hayli şaşıran ve çevresine bakınan golcü futbolcu, kendisine şaka yapıldığını öğrenince rahat bir nefes aldı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor kafilesi, İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda Çarşamba günü oynayacağı lig karşılaşması için kara yoluyla İskenderun’a gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız