SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İstanbul'da Ne Yapar?

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:43
YMS İstanbul'da Ne Yapar?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul ekiplerine karşı 11 puan kaybederek, büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 39 puanla zirvenin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı kırmızılı takım, 24. haftada İstanbul ekibi Kartalspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde hakem hataları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Yeni Malatyaspor, zorlu Kartalspor deplasmanından 3 puanla dönerek, şampiyonluk yarışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

-İstanbul takımlarına şansı tutmuyor-

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul takımlarıyla yaptığı karşılaşmada istediği sonuçları alamadı. 

İstanbul takımlarına karşı 11 puan kaybeden sarı kırmızılı takım, 5 karşılaşma'nın 4'ünde berabere kalırken, 1 karşılaşmayı da kaybetti. 

Yeni Malatyaspor'un İstanbul takımlarına karşı aldığı sonuçlar şöyle:

5. hafta Yeni Malatyaspor: 0 - Kartalspor: 0

8. hafta Ümraniyespor: 2 - Yeni Malatyaspor: 1

14. hafta Yeni Malatyaspor: 0 - Centone Karagümrük: 0

15. hafta Pendikspor: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

17. hafta Bayrampaşa: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

-Beraberliğe aboneler-

Yeni Malatyaspor ile Kartalspor, ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. 

İstanbul ekibi ile sarı kırmızılı takım, ligde ilk kez 2013-2014 sezonunda karşı karşıya geldi. Beyaz Grup'ta yer alan 2 takım arasında 2013-2014 sezonunda ligin ilk yarısında 16. haftada İstanbul'da oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı. Aynı sezonun ikinci yarısında 33. haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma da 1-1 sona erdi. 

Bu sezon Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere bitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız