SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İzmir'den Puan Çıkardı:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:40
YMS İzmir'den Puan Çıkardı:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Altay karşısında gol kaydına muvaffak olamayınca, maç 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın 90. dakikasında gelişen Yeni Malatyaspor atağında, Halil bomboş kaleye topu gönderemeyince takımını mutlak bir golden ve 3 puandan etti. Karşılaşmayı 200'e yakın Malatyalı taraftar da izledi.

STAD: Alsancak

HAKEMLER: Bülent Çenet, Bekir Can Tahiroğlu, Tuna Ayran

ALTAY: Ali, Volkan, Ahmet, Oğulcan, İsa, Cihan (Dk. 83 Bora), Aykut, Metin, Halil (Dk. 57 Nezir), Hüseyin, Abdullah (Dk. 75 Yakup)

YENİ MALATYASPOR: Ziya, Yasin, Gökhan, Ercan, Ramazan, Eren, Hacı Mustafa Karabulut (Dk. 82 Evren), Yılmaz, Emrah (Dk. 46 Halil Zeybek), Türker (Dk. 60 Mustafa Cevahir), Okan

SARI KARTLAR: Dk. 72 Nezir, Dk. 81 Cihan (Altay) Dk. 51 Eren, Dk. 72 Yılmaz, Dk. 74 Ziya (Yeni Malatyaspor)

MAÇTAN SONRA KAVGA..

Bu arada İzmir'de Yeni Malatyaspor’la takımları Altay’ın maçını izleyip stattan çıkan taraftarlarla, cezaevlerindeki açlık grevlerine destek yürüyüşü yapan BDP’liler arasında arbede çıktı. Olay sırasında bir polis memuru başından yaralandı.

Cezaevlerinden devam eden açlık grevlerine destek vermek isteyen bir grup BDP’li, Ak Parti İzmir il binası önüne gelerek açıklama yapmak istedi. Burada kendilerine engel olan polise taş atan grup daha sonra Konak Meydanı’ndaki eski Sümerbank binası önüne gitmek için sloganlar atarak yürümeye başladı. Bu sırada Yeni Malatyaspor’la yapılan maçın ardından dağılan Altay taraftarları, BDP’lilere tepki gösterdi. İki grup arasında arbede çıktı. Polisin biber gazı kullanmasının ardından kavgaya karışan iki gruptakiler kaçıştı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız