SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İzmir'e 3 Puan Umuduyla Gitti

0
Güncellendi - 2016-12-03 15:40:24
YMS İzmir'e 3 Puan Umuduyla Gitti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 13’ncü haftasında yarın İzmir ekibi Göztepe ile İzmir Bornova Stadı’nda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu mücadele için İzmir’e gitti.

Ligde 12 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan ve 26 puanla zirvede bulunan Yeni Malatyaspor, Pazar günü ligde 22 puanla dördüncü sırada bulunan Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

TFF 1. Lig’de liderliğini sürdürmek isteyen sarı kırmızılılar, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Eskişehirspor ile aynı puana sahip olan ve averajla bir sıra gerileyen Göztepe ise Yeni Malatyaspor’us ahasında yenip, zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

DEPLASMANDA 10 PUAN TOPLADI

Yeni Malatyaspor, deplasmanda en çok puan kazanan takım oldu. Sarı kırmızılılar, dış sahada oynadığı 6 maçta 10 puan topladı ve zirvede yer aldı.

Malatya ekibi, deplasmanda oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Yeni Malatyaspor, deplasmanda İzmir ekibi Altınordu ile Eskişehirspor’a mağlup oldu.

GÖZTEPE’NİN MAĞLUBİYETİ YOK

İzmir temsilcisi Göztepe ise iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi.

Sarı kırmızılı ekip, iç sahada oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2’de beraberlik aldı. Sahasında oynadığı maçlarda 14 puan toplayan İzmir ekibi, rakip ağları 13 kez havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü.

İzmir Bornova Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 18.30’da başlayacak ve mücadeleyi Süper Lig hakemi Cüneyt Çakır yönetecek.

Zorlu karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsizmir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Y.Malatyasporun en zor deplasmanlarından biri.Göztepe önünde ne yapar belli değil.İnşallah çok iyi bir oyun çıkarır ve üç puanla döner.Bu arada Göztepe seyircisi çok agresif,ağza alınmayacak küfürlerle oyuncularımızı olumsuz yönde etkileyebilir.Bu duruma çok dikkat edilmelidir.Hakem Cüneyt Çakır Avrupa maçlarında başarılı bir yönetim sergilesede içerideki maçlarda bunu gösteremiyor.Hakem YMS aleyhine düdük çalabilir.Umarım yanılırım ve takımmız İzmir'den puan yada puanlarla döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Göztepe mutlaka almak için saldıracak..akıllıca oynarsak cok rahat puan veya puanlar çıkarabiliriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    ne umudu ya ne umudu biz lideriiz biz galibiyet için gidiyoruz yalvaracal olanlar onlar kaplan gidecek puan ve puanları alıp gelecek yolunaçık olsun kaplanım
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sizlere,basarilar,dilerken,puan,alacaginiza Malatya,halki,sizlere,guveniyor,basarilar
    0
    0
    Yanıtla