SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kadın Taraftarları Bekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:18
YMS Kadın Taraftarları Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşmaya aldığı ceza nedeniyle seyircisiz çıkacak. 

Sarıyer karşılaşmasında Yeni Malatyaspor taraftarın maç sonunda neden olduğu saha olayları nedeniyle takıma, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. TFF’ye yapılan itirazlar olumlu sonuç vermezken, yönetim kadın ve çocuk taraftarlara çağrıda bulunarak, maça beklediklerini ilettiler.

Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, yaptığı açıklamada, “Sarıyer maçında taraftarımızın neden olduğu saha olayları nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası aldık. Bu ceza, Pazar günü sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçında uygulanacak. Pazar günü saat 19.00’da sahamızda oynayacağımız karşılaşmada bayan ve çocuk taraftarlarımızı takımımıza destek vermeye bekliyoruz. Stada gelecek olan kadın ve çocuk taraftarlarımızın, takımımıza 90 dakika boyunca destek vereceklerine inanıyoruz” dedi.

Seyircisiz oynama cezalarında; kadınlar, yanlarında anneleri olmak kaydıyla 12 yaş ve altı çocuklar, yanlarında refakatçi olmak şartı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde kalan 12 yaş altı çocuklar, karşılaşmayı izleyebiliyor.

İTİRAZ ETTİLER..

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen bir maç seyircisiz müsabaka oynama cezasıyla birlikte şok olan Yeni Malatyaspor yönetimi, gerekli evrakları hazırlayarak TFF’ye itirazda bulundu.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, “Biz karar sonrası gerçekten şok olduk. Bu nedenle antrenman programımızı değiştirdik. Takımımız maçın oynanacağı Malatya İnönü Stadı’nda antrenman yaptı. Teknik heyetimiz, seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada futbolcuları bu ortama alıştırmak için antrenmanı stada aldı. Taraftarlarımız ilk resmi müsabakada takımla buluşacağı için hummalı bir hazırlık içerisindeydi. Bunun yanında herkes canlı olarak takımımızı görme imkanı bulacaktı. Ama verilen karar hepimizi şoka uğrattı” dedi.

Cezanın iptali ya da ertelenmesi için TFF ile görüşeceklerini ifade eden Perçin, “Dileğimiz böyle hadiselerin olmamasıydı. İstanbul’da bizi destekleyen birçok taraftarımız vardı ama maç sonrası yapılanlar sportmenliğe aykırıydı. Bunun cezası da bir maç seyircisiz müsabaka oynama olarak belirlendi. Malatya’daki ilk maçımızda seyircisiz oynama cezası gerçekten üzücü oldu. Gerekli itirazları yapacağız. Cezanın iptali ya da ertelenmesi için TFF ile görüşeceğiz. Bundan sonraki süreçte taraftarlarımızın sağduyulu olmasını istiyoruz. Bu tip davranışlar Malatya'mıza ve taraftarımıza yakışmıyor. Bunun bilincinde olmalıyız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız