SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kaleci Şener'i Transfer Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:25
YMS Kaleci Şener'i Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor'dan kaleci Şener Özcan'ı transfer etti. 

Geçen sezon PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor’un 16 maçta kalesini koruyan başarılı eldiven, bu sezon Yeni Malatyaspor için mücadele edecek.

Şener, futbola Ankara takımlarından Tigemspor'un altyapısında başladı, daha sonra Gençlerbirliği altyapısına geçti. 2001 yılında Gençlerbirliği A2 forması giymeye başladı. Sonraki iki sezon A2 takımının birinci kalecisi olurken, 2003 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı. Oyun tecrübesi edinebilmesi için 2004-05 sezonunda Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Gençlerbirliği Asaşspor'a kiralandı. Burada bir sezon yedek kaleci olarak forma giyemedi. Kiralık süresi bir sezon daha uzatıldı. Asaşspor formasıyla ilk resmi karşılaşmasına 28 Ağustos 2005 tarihinde Erzurumspor'a karşı oynanan 2. lig karşılaşmasında çıktı. O sezon önce kademe gruplarında namağlup olarak klasman gruplarına yükseldiler ve orada da ikinci olarak Türk Telekom Lig A'ya yükseldiler. Sonraki sezon bir kez daha, bu sefer Gençlerbirliği Oftaş adını alan Asaşspor'a kiralandı. Ancak o sezon Ferhat Odabaşı'nın arkasında kalarak, sadece üç maçta forma giydi. Sezon sonunda lig birincisi olarak süper lige yükselmeyi başardılar. Sonraki sezon da Oftaş tarafından kiralansa da Recep Biler transferiyle üçüncü kaleciliğe düşüp, süper ligde forma şansı bulamadı.

2007-08 sezonunun ikinci devresinde 2. lig ekibi Bozüyükspor'a kiralandı ancak bu takımda da sadece 2 kez forma giyebildi. Sonraki sezon ise 3. lig ekibi Kastamonuspor'a kiralandı ancak forma şansı bulamadı. 2009-10 sezonunda tekrardan, bu sefer Hacettepe adını alan Oftaş'a kiralandı. Süper ligden 1. lige düşen Hacettepe'nin kalesini son haftalarda korudu ancak Hacettepe o sezon 2. lige düştü. Sonraki sezon da kalenin birinci ismi oldu.

Özcan, 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde 2. lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer oldu. Ancak ilk sezonunda sadece 1 maç forma giyebildi. 2011-12 sezonunun ikinci yarısında takımın birinci kalecisi haline geldi. Demirspor, grubunda üçüncü olarak Play-off'lara kaldı. Yarı final maçında Bugsaşspor karşısında gol yemeyerek maçın 0-0 penaltılara gitmesini sağladı. Maç içinde toplam 4 penaltı kurtaran kaleci, durum 8-8 iken 11. penaltı atışında rakip kalecinin penaltısını kurtarıp, kendi penaltısını gole çevirerek Demirspor'un finale kalmasını sağladı. Final maçını da kazanan Demirspor, 1. lige yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız