SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kampında Sona Doğru

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:29:36
YMS Kampında Sona Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, ikinci etap kamp çalışması 22 Ağustos'ta sona erecek. 

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Koru Otel'de sürdüren Yeni Malatyaspor, kampın son günlerine yaklaşıyor. 22 Ağustos'ta kamp çalışmalarını tamamlayacak olan sarı-kırmızılı takım, 21 Ağustos'ta Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak.

22 Ağustos'ta Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmalarını noktalayacak olan Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular 2 günlük izne ayrılacak. 24 Ağustos'ta yeniden Malatya'da toplanacak olan takım, 2014-2015 sezonunda sahasında Karadeniz ekibi Ofspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

İLK KEZ İÇ SAHADA OYNAYACAK

Spor Toto 2. Lig'de beşinci sezonunu yaşayacak olan sarı-kırmızılı takım, geride kalan 4 sezonda ilk hafta maçlarını deplasmanda oynamıştı. İlk defa sezona içeride oynayacağı karşılaşmayla başlayacak olan Yeni Malatyaspor, Karadeniz ekibi Ofspor ile 5. randevusuna çıkacak.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor ilk defa 2010-2011 sezonunda karşı karşıya gelmişti. Ligin ilk yarısında 13. haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ofspor 1-0 kazandı. Ligin ikinci yarısında 30. haftada Of İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 galip tamamlamıştı.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, 2012-2013 sezonunda bir kez daha beyaz grupta birbirlerine rakip oldu. Ligin ilk yarısında 13. haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. Toplam 7 golün atıldığı karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 4-3 kazandı. Şu anda Yeni Malatyaspor forması giyen Eren Görür, 40. dakikada Karadeniz ekibine gol atmıştı. Ligin ikinci yarısında 30. haftada Of İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere bitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız