SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kampını Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2018-07-22 00:54:40
YMS Kampını Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyasporlular Derneği, Düzce Topuk Yaylasında 2.etap kamp çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu ve beraberindekiler 2.Etap kamp çalışması için Düzce Topuk Yaylasında bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’a destek ziyaretinde bulundu.

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, takıma Süper Lig’de başarılar dileyerek, her zaman takımın yanında olduklarını ifade etti. Teknik Direktör Erol Bulut ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin kendilerine moral verdiğini söyledi.

Bulut, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İki etaplı kampın 2. etabı için topuk yaylasında çok güzel bir ortamda yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüp, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret esnasında takımın Teknik Direktör Bulut ve Sportif Direktör Ali Ravcı’ya çiçek takdim edilirken, futbolculara da baklava ikram edilip yeni sezon için başarı dileklerinde bulunuldu. Ziyaret futbolcularla toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyam (5 yıl önce)
    ankara malatyasporlular derneği reklamdan başka ne iş yapıyor allah aşkına birisi söylesin hiçbir katkısı yoktur takıma
    0
    0
    Yanıtla