SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Karabük'te Elendi:1-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:50
YMS Karabük'te Elendi:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0 yenildi ve elenerek kupaya veda etti.

STAD: Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Akbulut, Fevzi Demirhan,

K.KARABÜK:Bora Körk, Anıl, Muhammet, Birol, Bilal Kısa, Selim Teber, Jugurtha Hamroun, İshak, Atilla Aybars (Dk.46 İlhan Parlak) (Dk.60 Ahmet İlhan), Ceyhun, Bertul (Dk.46 Lualua),

YEDEKLER: Abdulaziz, Cernat, Adem Candır, Jahic

TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

YENİ MALATYA: Vedat, Ömer, Ercan (Dk.89 Halil Çelik), Evren, Mustafa, Sedat, Muhammet (Dk.56 Ramazan Kahya), Hüzeyfe (Dk.59 Yılmaz), Halil Zeybek, Ozan, Cihan.

YEDEKLER: Mesut, Türker, Yasin, Mert Ali

TEKNİK DİREKTÖR: Gürses Kılıç

GOL: Ahmet İlhan (dk. 83) Karabükspor

SARI KARTLAR: Ceyhun (Karabükspor), Muhammet (Yeni Malatyaspor)

Karşılaşmanın 9. dakikasında Cihan'ın ortaladığı topa kafayla vuran Ozan'ın bu şutunu, kaleci Bora Körk güçlükle almayı başardı.

12. dakikada Karabükspor'dan Selim kornerden gelen topa ön direkte dokundu, az farkla yandan aut.

İlk yarı 0-0 bitti.

50. dakikada Karabük korner kullandı. Gelen topa Muhammet kafayı vurdu. Aut.

57. dakikada kornerden gelen topa Karabüksporlu Muhammet dönerek voleyi vurdu. Kaleci Vedat, köşeye giden topu kornere çıkardı ve mutlak golü engelledi. Korner atışından sonuç yok.

69. dakikada Yeni Malatya'dan Yılmaz, cezasahası dışından ve çaprazdan sert vurdu. Top kale direğinin yanından auta çıktı.

83. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Lualua'nın kullandığı korner atışından gelen topu Ömer uzaklaştırmak istedi ve top cezaalanı önündeki Ahmet İlhan'a geldi. Bu futbolcu dönerek vurdu ve top kalecinin müdahale çabasına rağmen ağlarla buluştu:1-0

85. dakikada Yeni Malatya sağdan Sedat'la atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortaladığı topa Ramazan Kahya hamle yaptı, kaleci ile karşı karşıyayken kafa şutu üstten auta çıktı.

89. dakikada Lualua Yeni Malatya cezasahasına girdi, 2 futbolcuyu ve kaleciyi geçti. Vurmakta gecikince, defans araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

90. dakikada Karabük'lü Ahmet İlhan, sol çaprazdan cezaalanına girdi kaleciyi geçti, vuruşu yandan auta gitti.

90+1'de Yeni Malatya atağında gelen kafa şutunu defans çıkardı ve Karabük bu topla kontraatağa kalktı. Cezaalanında kaleciyle karşı karşıya kalan Lualua dışarı vurdu ve takımını golden etti.

Maç, Kardemir Karabükspor'un 1-0 galibiyetiyle bitti ve ev sahibi takım tur atladı.

FOTOĞRAFLAR: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız