SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kartal'da 3 Puan Arıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:18
YMS Kartal'da 3 Puan Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Kartalspor karşısında 3 puan arayacak.

Ligde, hakem hataları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan sarı kırmızılı takım, Kartalspor ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen sarı kırmızılılar, ligin zorlu ekibi Kartalspor karşısında 3 puan arayacak. 

Yeni Malatyaspor ile Kartalspor, 13.30'da Kartal Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Kayseri Bölgesi'nden Emre Altun yönetecek. Altun’un yardımcılıklarını Mert Türk (Ankara), Vural Gül (Ankara) ve Gürel Uzuner (4. hakem- Ankara) yapacak.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Kartalspor'un genç, dinamik ve mücadele yüksek bir takım olduğunu kaydederek, iyi bir mücadeleyle sahadan 3 puanla ayrılacaklarını ifade etti.

Pilten, Kartalspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürüp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi. 

PFDK tarafından kulübe verilen cezalara da değinen Selim Pilten, "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun veriş olduğu cezaları çok ağır buluyoruz. Hakkımızı atayacağız" dedi.

Pilten, hakemlerden adaletli maç yönetmesini beklediklerini ifade ederek, "Kulüp başkanımız Adil Gevrek'in söylemediği sözler ve yapmadığı hareketler, yapmış gibi gösteriliyor. Bunu kınıyoruz. Biz hakemlerden sadece adaletli bir yönetim sergilemelerini istiyoruz" diye konuştu. 

Pilten, Kartalspor karşılaşmasında bütün yönetimin İstanbul'da olacağını da sözlerine ekledi. 

LİGDE SON PUAN DURUMU..

Bu arada ligde son puan durumu şöyle:

Takım  O  P

1.Ümraniyespor  22  42

2.Yeni Malatyaspor  22  39

3.Menemen Belediye Spor  22  38

4.Pendikspor  21  36

5.Centone Karagümrük  22  33

6.Aydınspor 1923  22  33

7.Keçiörengücü  22  31

8.1461 Trabzon  21  30

9.Kartalspor  22  27

10.Hacettepe Spor  22  27

11.Bayrampaşa  22  27

12.Konya Anadolu Selçukspor  22  26

13.Ofspor A.Ş.  22  26

14.Fethiyespor  22  26

15.Tokatspor  22  24

16.Turgutluspor  21  23

17.Tarsus İdman Yurdu  22  23

18.Körfez İskenderun Spor  21  22

19.Tki Tavşanlı Linyitspor  22  14

HAFTANIN MAÇLARI..

Ligde 24. haftanın maçları şunlar:

Kartalspor-Yeni Malatyaspor

1461 Trabzon-Ümraniyespor

Menemen Belediye Spor-Körfez İskenderun Spor

Keçiörengücü-Pendikspor

Tokatspor-Hacettepe Spor

Ofspor A.Ş.-Centone Karagümrük

Konya Anadolu Selçukspor-Fethiyespor

Turgutluspor-Tarsus İdman Yurdu

 

Tki Tavşanlı Linyitspor-Aydınspor 1923

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız