SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Keçiören'e Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:20
YMS Keçiören'e Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Ankara ekibi Keçiörengücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligin 18. haftasında sahasında İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor'a 2-0 yenilerek, puan tablosunda 3. sıraya gerileyen Yeni Malatyaspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi.

Çalışmaya, sol arka üst adalesinde yırtık bulunan ve bu bölgede kanaması olan forvet oyuncusu Aydın Çetin, sağ arka üst adalesinde yırtık ve kanama olan defans oyuncusu Ferit Cömert, sağ kasığındaki yırtık nedeniyle tedavisi devam eden orta saha oyuncusu Caner Ağca katılmadı.

UĞUR: "LİGİ ZİRVEDE TAMAMLAYACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, ligin ilk yarısının son maçında Keçiörengücü'nü yenip, devreye 3 puanla girmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Menemen Belediyespor karşısında kaybettikleri 3 puanı Keçiörengücü karşısında telafi etmek istediklerini belirterek, "Ligin ilk yarısının son maçında Keçiörengücü ile karşılaşacağız. İç sahadaki puan kaybımızı Keçiörengücü maçında telafi etmek istiyoruz. Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük. Ankara'da galip gelerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

"KOLAY MAÇ YOK"

Ligde hiçbir müsabakanın kolay geçmediğini ifade eden Uğur, "Ama şuna inanıyorum ki, sezon sonunda bu takım ligin zirvesinde olacak. Buna olan inancımdan zerre kadar geri adım atmadım. Ama bu zorlukları yenip, hedefimize ulaşacağız" açıklamasını yaptı. 

Mustafa Uğur, bir gazetecinin 'Devre arasında transfer çalışmaları olacak mı?' sorusuna ise, "Bunlarla ilgili çok yorum yapmaya gerek yok. Üzerimize ne düşüyorsa ve ihtiyacımız olan neyse onun hamlesi yapılacaktır" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız