SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kemal'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:56
YMS Kemal'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor’da, transfer çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip son olarak Altınordu’da forma giyen sağ bek oyuncusu Kemal Cingirt ile el sıkıştığı öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıkları Bolu Gerede’de sürdüren Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bir yandan iç transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, öte yandan da dış transfer ve yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde sadece Azad Filiz’i kadrosuna katan sarı kırmızılılar, son olarak Altınordu’da forma giyen Kemal Cingirt’i renklerine kattığı öğrenildi. Fenerbahçe alt yapısında yetişen Kemal Cingirt ile uzun süren görüşmelerin ardından karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Son olarak 2 sezondur Alntınorduspor forması giyen Cingirt’in istikrar abidesi olduğu göze çarpıyor. Başarılı sağ bek oyuncusu Kemal Cingirt’in bugün Bolu kampına dahil olacağı da gelen bilgiler arasında yerini alıyor.

KEMAL CİNGİRT KİMDİR?

Kemal Cingirt 30 Ocak 1989 tarihinde Ordu’da doğdu. Cingirt, defans pozisyonunda oynamaktadır. Daha çok sağ bek pozisyonunda yer alıyor. Şu anda 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giymektedir. Futbol kariyerine, 2001 yılında doğduğu şehrin amatör bir takımı olan Altaş Soya Spor altyapısında başlamıştır. 2004 yılında Fenerbahçe altyapısına geçmiş, 2008 yılında Düzcespor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzalamıştır. Bir sezon sonrasında Ünyespor'a transfer olmuş, 2011-12 sezonu öncesinde de 2. Lig takımı Balıkesirspor'a transfer olmuştur. 2012-13 sezonunda, takımıyla birlikte 2. Lig şampiyonluğu yaşamıştır. 2013-14 sezonu öncesinde, 2. Lig'e yükselen Altınordu takımı ile sözleşme imzalamıştır.

İSTİKRAR ABİDESİ CİNGİRT

Spor 3.Ligde Düzcespor’un 17 kez formasını giyen Cingirt, Ünyespor’a transfer oldu. Ünyespor formasıyla da 36 maça çıkan Cingirt, 2’nci sezonda Ünyespor formasıyla 33 maça çıktı. 2011-12 sezonunda 2.Lig takımlarından Balıkesirspor’a transfer olan Cingirt, 2 sezon Balıkesirspor forması giydi. Başarılı sağ bek oyuncusu 2011-12 sezonunda Balıkesirspor formasıyla 18 kez sahaya çıktı. 2012-13 sezonunda da bir sakatlık geçiren Cingirt, 13 kez Balıkesirspor forması giydi. 2013-14 sezonunda Balıkesirspor’dan Altınordu’ya transfer olan Cingirt, Altınordu ile ilk sezonunda PTT 1.Ligine çıkmayı başardı. Altınordu’da 30 kez forma giymeyi başaran Cingirt, 2014-15 sezonunda da 33 kez forma giymeyi başardı. 31 Mayıs 2015 tarihinde sözleşmesi biten Cingirt’in sarı kırmızılı ekip ile uzun süren görüşmelerin ardından teklife evet dediği ve bugün kampa katılacağı öğrenildi. Cingirt, futbol oynadığı takım formasıyla tam bir istikrar abidesi olarak göze çarpıyor.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız