SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kocaeli'ne Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:36
YMS Kocaeli'ne Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, antrenmanlarda, gol yollarındaki sıkıntılar üzerinde durduklarını söyledi. 
     
Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta sahalarında oynayacakları Kocaelispor maçı hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla sürdürdüklerini belirtti. 
     
Üst üste kazandıkları Çorumspor ve İskenderun Demirçelikspor maçlarına rağmen takımda bazı eksikleri olduğunu ifade eden Kılıç, zamanla bu eksikleri gidererek, çok farklı bir takım olmayı hedeflediklerini aktardı. 
     
Basit gol yeme sıkıntısını zamanla aştıklarını vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti: 
     
''Bütünlük ve takım görüntüsünün olması, herkesin görev bilincini yerine getirmesi beni mutlu ediyor. Buraya geldiğimde, herkesin kendi bölgesindeki rakibine üstünlük sağlamasını istedim. Her oyuncumuz kendi rakibine üstünlük sağlamaya başladı. Şimdi, final paslarının atılamaması, gol yollarındaki sıkıntımız ortaya çıktı. Öne doğru oynama, final paslarını doğru kullanma gibi sıkıntılarımız görünüyor. Fazla birlikte oynayamama gibi etkenler de bunda önemli. Bu hafta bunun üzerinde de duruyoruz.'' 
     
Kocaelispor'un dikkate alınması gereken bir rakip olduğunu ifade eden Kılıç, rakiplerinin çok iyi kontratağa çıkabilen, korkmadan oynayabilen ve genç oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirterek, ''Müsaade edersen, oyunu kontrol edebilme gibi özellikleri de var. Amacımız buna müsaade etmeyerek maçtan galip ayrılmak'' dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız