SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kombine Bilet Satışına Başladı

0
Güncellendi - 2016-08-07 20:52:26
YMS Kombine Bilet Satışına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de yaptığı transferlerle, kıyasıya geçecek yarışın içerisinde olacağının sinyallerini veren Yeni Malatyaspor'da kombine kart satışlarına başlandığı açıklandı.

Yeni sezonda da karşılaşmalarını Malatya İnönü Stadı’nda oynayacak olan sarı kırmızılılarda kombine kart fiyatları şöyle:

Kapalı tribün: 315 TL

Maraton tribün: 260 TL

Açık tribün: 110 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

taraftar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • AYDIN (7 yıl önce)
    Bu fiyatlarda bir anormallik var ama anlayamadık.Geçen yıl VİP 300 tl idi ,bu yıl kapalı olarak geçiyor.Öndeki oturakların hiç birinde oturulmaz hepsi kırık.Bu nasıl bir tarife.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Yok aslında şu fiyatlara %200 yada 300 daha zam yapılmalı... Yani anlamak güç kardeşim geçen yıl şampiyonluğa oynayan takımların tribün fiyatları bile bizimki kadar pahalı değildi, tamam destek olalılm takım bizim ama sen fiyatları makul tutsan emin ol daha çok taraftar gelecek maçlara... Geçen sezon bir çok takımın maçlarında açık tribün bilet fiyatları 3 TL iken bizimki 7 TL idi yani az makul yapın fiyatları...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Nasıl olsa yerime bir başkası oturacak.Niye? kombine alayım
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (7 yıl önce)
    geçen sezon benim ve babamın kombinesi vardı kapalı tribünden. 2 maç gaziantepden geldim. iki maçtada yerimize oturamadık bir daha gelmedim. babamda sezon boyunca kapalıda yerinde oturamadı. hatta bir uyarısında adam gel kaldır falan demiş. bir ürünü satmak kadar ürünün takibi ve kullanım süresinde ki yeterliliği de önemlidir. kombine sat sonra gerisine karışma yıllık maç biletini peşin adamı koruma daha kombinemi alır? çok fırın ekmek yememiz laızm malatya olarak kurumsallık noktasında.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    SAYIN YÖNETİCİ ÜCRETLERİ YANLIŞ YAZMIŞSINIZ TEKRAR KONTROL EDREMİSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Yerimizde oturamama gibi bi tehlike olduğu için alma isteğimiz azalıyo...
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (7 yıl önce)
    Geçen sene kapalıda bilet aldım ancak yerime başkası oturmuştu ve merdivenler bile doluydu birde o maçta ceza yemişti kapalı tribün ertesi maça da gidememiştim, bu sene kombine almayı düşünüyorum ama yerime başkaları oturur diye kombine almaktan korkuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Yeni stad 2. Sezon açılırsa kombine orada da geçerli olacakmı
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bütün kulüpler fiyat düşürüyor siz zam yapıyorsunuz.Kombine satmaya niyetiniz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Yerimde oturamayacağım için kombine almıyorum.
    0
    0
    Yanıtla