SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kongreye Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:53
YMS Kongreye Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta topladığı 66 puanla şampiyon olup PTT 1.Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor, mali kongreye hazırlanıyor.

Sezon başında oluşturulan acele bir yönetimle göreve gelen Adil Gevrek, sezon içerisinde yaşanan birçok olumsuzluklara rağmen sarı kırmızılı takımı, lig sonunda şampiyonlukla taçlandırmayı başardı.

Yeni sezonda PTT 1.Ligde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, şimdiden ekonomik sıkıntı yaşanmaması adına güçlü bir yönetim ile yola devam etmeyi planlıyor.

Yeni Malatyaspor’un şampiyon olmasıyla birlikte birçok işadamının yeni listeye girmek için çalışma gerçekleştirdiği belirtiliyor. Maddi anlamda bu sezon sıkıntı yaşamayacağı tahmin edilen Gevrek, yeni sezona güçlü bir yönetimle girecek.

Haziran’ın ilk haftasında seçimli kongrenin yapılacağı düşünülürken, kongre sonrasında ise hemen yeni yılın çizelgesi yapılacak. 31 Mayıs’ta birçok oyuncunun sözleşmesi sonra ererken, teknik direktör Feyyaz Uçar’ın sözleşmesi de aynı tarihte tamamlanacak. İlk görüşmesini Feyyaz Uçar ile yapması beklenen Yeni Malatyaspor yönetimi, A-B-C planlarını da dosyasında tutacak. Kadro konusunda ise kadronun yüzde 50’si korunacak. Yapılacak yabancı ve nokta transferlerle de kadrosuna zenginlik kazandıracak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız