SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 'Kötü Oyun'u Konuşuyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:16
YMS 'Kötü Oyun'u Konuşuyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Şanlıurfaspor ile oynadıkları hazırlık maçında takımın ortaya kötü bir oyun koyduğunu söyledi. 

Bolu’da yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ve Şanlıurfaspor ile hazırlık maçları yapan ve iki müsabakada da yenilgi alan sarı-kırmızılı takımda sportif direktör Ali Ravcı açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçlarının eksikleri görme adına bir fırsat olduğunu belirten Ravcı, “Kampta iki hazırlık maçı oynadık. Ağır yüklemelerin yapıldığı kamplarda bu tür maçların temposu çoğu zaman teknik heyetlerin istediği gibi olmaz. Oynadığımız hazırlık müsabakalarında hocamız bütün oyuncularına şans tanımaya çalıştı. İlk maçta ilerisi adına umut veren takımımız, Şanlıurfa maçında tam tersi bir görüntü içerisindeydi. Tabi hazırlık maçları ölçü olarak görülmez. Ancak eğer bizi önlem almaya iten bir durum varsa da önlemimizi alırız. Başkanımız sürekli kampa gelip gidiyor. Maçlar sonrası oturduk bir toplantı yaptık. Hazırlık maçlarının ardından transfere ihtiyaç duyulması halinde gerekenin yapılması kararı çıktı toplantıdan. Takviye için eksik bölgelerimiz tespit edeceğiz. Yalnız bir gerçek var ki, PTT 1.Lig'deki rakiplerimiz çıldırmış gibi transfer yapıyor. Bizim de çok uçmadan bu tempoya uymamız gerekiyor sanırım” dedi.

“UYUM SÜRECİNİ ATLATAMADIKLARINI GÖZLEMLEDİK”

Ravcı, yabancı oyuncuların performansını da değerlendirerek, “Yabancı oyuncularımızın uyum sürecini henüz atlatamadıklarını gözlemledik” dedi.

Transfer ettikleri 5 yabancıdan 4’ünün kendileriyle birlikte olduğunu belirten Ravcı, “Oynadığımız hazırlık maçlarında yabancı oyuncularımızın uyum sürecini henüz atlatamadıklarını gözlemledik. Transfer ettiğimiz 5 yabancıdan 4’ ü bizimle birlikte. Azubuike ülkesinin milli takımında. Kamp süresince uyum sorununu tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız