SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kötü, Skor İyi: 2-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:06
YMS Kötü, Skor İyi: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup mücadele eden Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'u ağırladı ve karşılaşmayı 2-1 kazandı. Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken Yeni Malatya'dan Muharrem Ozan ile Anadolu Selçuklu'dan kaleci Mehmet Zeki ile Yaser kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

STAD : İnönü

HAKEMLER: Adem Sarıtaş, H. Mehmet Ekmekyermez, Ali Etlikci, 4. hakem Mehmet Küçük

YENİ MALATYASPOR : Erşen Çilingir, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Fahri Tatan (Dk.90 Gökhan Güney), Halil Zeybek, Serkan Göksu, Ercan Ünal, Mehmet Türkmehmet, Mikail Albayrak (Dk.72 Necdet Kaba), Muharrem Ozan Cengiz, Coşkun Yılmaz (Dk.56 Mustafa Şen),

ANADOLU SELÇUKLUSPOR : Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu, Volkan Fındıklı (Dk.56 Yaser Hacımustafaoğlu), Ahmet Önay, Can Demir Aktav, Vedat Bora (Dk.62 Emrah Çetin), Serhat Mermer, Ramazan Durdu, Murat Can Bölükbaşı, Gökay Işıtan, Emre Köksal (Dk.88 Emre Okatan)

GOLLER : 77. dakika  Yaser Hacımustafaoğlu (Anadolu Selçukluspor),  85. dakika Muharrem Ozan Cengiz (YMS), 87. dakika  Fahri Tatan (YMS - Penaltı)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Muharrem Ozan (Yeni Malatya), Dk. 87 Mehmet Zeki ve dk. 90 Yaser (Konya Anadolu Selçukluspor)

SARI KARTLAR: Koray, Fahri, Mikail (Yeni Malatya), Mehmet Zeki, Serhat, Ahmet, Can Demir (Konya Anadolu Selçukluspor)

3. dakikada Yeni Malatya'nın kazandığı korner atışını Fahri kullandı. Gelen topa Muharrem Ozan kafayı vurdu. Aut.

8. dakikada Yeni Malatya atak geliştirdi. Fahri'nin cezaalanına ortaladığı topu Muharrem Ozan kafayla kaleye göndermek istedi, yandan aut.

25. dakikada Mehmet soldan Selçuklu cezaalanına ortaladı. Topla buluşan Mikail topu kontrol edemeyince Kaleci Zeki müdahelesiyle tehlikeyi önledi ve bir süre sakatlık geçirdi.

43. dakikadaki Selçuklu atağında Gökhan sol çaprazdan cezaalanına girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erşen, bu oyuncunun ayaklarına yatarak tehlikeyi önledi.

45. dakikada Coşkun'un soldan ortaladığı topa Mikail vurmakta geç kalınca Konya  defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

49. dakikada Mehmet'in soldan ortaladığı topu Halil tamamladı, Konya kalecisi topu aldı.

73. dakikada Mustafa'nın cezaalanı dışından attığı şutta kaleci iki hamlede tehlikeyi önledi.

77. dakikada konuk takım golü buldu. Emre'nin kullandığı korner atışından gelen topla cezaalanı dışında buluşan Yaser'in vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1

79. dakikada konuk takım mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Gökay, topu auta attı.

82. dakikada Mustafa'nın sağdan ortaladığı topla buluşan Muharrem Ozan kaleyi tutturamadı.

85. dakikada Yeni Malatya beraberliği sağladı. Kazanılan faul atışını Mehmet kullandı. Cezaalanı içerisinde topu karşılayan Muharrem Ozan'ın kafa şutu beraberlik golünü getirdi: 1-1

87. dakikadaki Yeni Malatya atağında Mustafa'nın sağdan cezaalanına gönderdiği topu Ahmet elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Fahri Yeni Malatyaspor'u öne geçirdi: 2-1

90. dakikada iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı.  Konya Anadolu Selçuklu kalecisi Mehmet Zeki de tartışmaya katılınca hakem ikinci sarı karttan onu da kırmızı kartla oyundan attı. Bu tartışmanındevamında Yeni Malatya'dan Muharrem Ozan ve Konya Anadolu Selçuklu'dan Yaser kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.  Kaleci atılınca, 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanmış olan Konya Selçuklu'da kaleye Can geçti.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle son buldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız