SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS Kötü Yönetiliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:15
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Malatya’da ilk bir yılda birçok işi tamamlayacağız” dedi. 

Yeni Malatyaspor’a gerekli desteği verip, takımı hak ettiği noktaya getireceklerini ifade eden Kazancıoğlu, “Malatya’nın birçok sahada markaya ihtiyacı var. Bu anlamda spor da büyük önem taşıyor. Geçmişte efsane olmuş bir Malatyasporumuz vardı. Yeni Malatyaspor ise maalesef 4 sezondur 2. Lig’de yer alıyor. 4 sezondur bir üst lige çıkma başarısını gösteremedi. Kötü yönetmekten kaynaklanan ve yüksek masrafa rağmen güzel sonuçlar elde edilemedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz takdirde Yeni Malatyaspor ile ilgili teknik, mali planlarımızı yapacağız. Yeni Malatyaspor’a gerekli desteği vererek, olması gereken yere süratle getireceğiz” dedi.

“YENİ MALATYASPOR’UN DURUMU BİZİ ÜZÜYOR”

Kazancıoğlu, Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere getireceklerini belirterek, “Spor kökenli birisiyim. Çok yönlü donanımlar elde etmiş biriyim. Onun için birçok şeyi eş zamanlı yapabilecek kapasitemiz var. Bununla ilgili teknik kadrolarımız mevcut. Onun için tereddüt etmeden görev versinler. Malatya’nın ilk bir yılında birçok şey başlayacak ve bitecek. Yeni Malatyaspor’da süratle gereken yere gelecek. Yeni Malatyaspor’a gönül vermiş genç kardeşlerimizi görünce kahroluyorum. Heyecanlarını yerde görmek beni çok üzüyor” diye konuştu. 

“ULUSAL BAZDA BİR SPOR AKADEMİSİ KURACAĞIZ”

Spora yapacakları yatırımla uluslar arası müsabakalara sporcu hazırlayacaklarını kaydeden Kazancıoğlu, “Salon sporlarına da ağırlık vereceğiz. Malatya’da spor akademisini kuracağız. Olimpiyat maksatlı sporcuları yetiştireceğiz. Spor akademisi ulusal bazda olacak. Bu anlamda Malatya’da birikmiş bir güç var. Malatya adına çok güzel gelişmeler olacak” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız