SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kritik Virajda

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:43
YMS Kritik Virajda
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Konya Anadolu Selçukluspor maçıyla birlikte zorlu bir maç periyoduna girecek. Sarı kırmızılılar, 3 maçlık periyodu kayıpsız geçerek, zirveye oturmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin ikinci yarısına TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında aldığı galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor, zorlu bir maç periyodu içerisine girdi. Pazar günü deplasmanda ligin formda ekibi Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 28 Ocak Çarşamba günü erteleme maçında Trabzon ekibi Ofspor'a konuk olacak. 1 Şubat'ta da sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu 3 zorlu karşılaşmadan 9 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 

-İngiliz haftasına girdiler-

8 gün içerisinde 3 karşılaşma oynayacak olan Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Feyyaz Uçar seri galibiyet yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanından 3 puan çıkarıp, Ofspor maçına moralli gitmeyi hedefleyen tecrübeli teknik adam, cezalı ve sakat oyuncuları da kafileye dahil etti. Futbolcuların hep bir arada olmasını isteyen Uçar, özellikle futbolcuların birlikte antrenman yapmalarına büyük önem veriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Konya Anadolu Selçukluspor maçında cezalı oldukları için forma giyemeyecek olan defans oyuncusu Koray Şanlı ile orta saha oyuncusu Samed Kartal ile birlikte sakatlıktan kurtulan ancak Ofspor maçına kadar riske edilmeyecek olan sol bek oyuncusu Osman Fırat'ı da kadroya dahil etti. 

-İyi gidişi sürdürmek istiyorlar-

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir galibiyet alan Yeni Malatyaspor, iyi gidişi sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

10 yıl sonra Yeni Malatyaspor'un başında çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet alan Feyyaz Uçar, iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, önlerindeki 3 maçlık periyotta da bu iyi gidişi sürdürmek istediklerini ifade etti.

Uçar, takımın ilerleyen süreçte daha iyi olacağını kaydederek, "Zorlu bir İngiliz haftası bizi bekliyor. TFF, erteleme maçımızı 28 Ocak Çarşamba gününe koydu. Bir deplasmandan sonra bir diğer deplasmana gideceğiz. 24 kişilik bir kadroyla Konya'ya geldik. Malatya'da oyuncu bırakmadım çünkü kalan oyuncuların yeterli idmanı yapacağını düşünmüyorum. Herkes takımıyla birlikte olacak. Bu nedenle deplasmana bütün oyuncularımızı getirdik. Cezalı oyuncularımızı da kafileye dahil ettik. Koray'ın Ofspor maçında cezası bitmiş olacak. Aynı şekilde Samed'in de cezası bitmiş olacak. Onlarda mutlaka Ofspor maçında önemli oyuncularımız olacaklar. Bu sadece bir başlangıç. İyi bir başlangıç oldu, devamını getirmemiz lazım. Eğer arkası gelmezse, kazandığınız galibiyetin bir anlamı olmaz. Sadece akıllarda bir 3 puan olarak kalır. Dolayısıyla bu zorlu 3 maçlık periyotta istediğimiz sonuçları alıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız