SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kupada D Grubunda Yeraldı

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2011-2012 sezonu Türkiye Kupası'nın 1.tur kuraları çekildi. Yeni Malatyaspor, D grubunda Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacak.
 
Ankara Crowne Plaza'da düzenlenen kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Akif Üstündağ, Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüp yöneticileri katıldı. İlk turda, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig'de gruplarında ilk 8 sırayı alan 16 takım ve Spor Toto 3.Lig'den Spor Toto 2.Lig'e yükselen 6 takımdan oluşan 22 takım eşleşecek. Maçlar, 7 Aralık tarihinde tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
 
50. YILDA YENİ STATÜ
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yenilenen Türkiye Kupası statüsünde grup maçları kaldırıldı. Bu sezon eleme usulüne göre yapılacak olan kupada tüm profesyonel liglerden 57 takım mücadele edecek. Kupa, 4 turdan oluşan eleme ve final olarak iki aşamada yapılacak.
 
İlk 4 turun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
 
Kupada yarı final müsabakaları da, çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirlenecek.
 
50. Türkiye Kupası finali ise, yarı finalde tur atlayan iki takım arasında tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.
 
Kura çekiminde eşleşmeler şöyle oluştu:
 
A GRUBU EŞLEŞMELERİ
Tepecikspor A.Ş. - Gaziosmanpaşa
Kırklarelispor - Eyüpspor
 
B GRUBU EŞLEŞMELERİ
Ünyespor - Sakaryaspor
Bugsaşspor - Tokatspor
Çorumspor - Beypazarı Şekerspor
 
C GRUBU EŞLEŞMELERİ
Bandırmaspor - Turgutluspor
Denizli Belediyespor - Göztepe
Altınordu - Fethiyespor
 
D GRUBU EŞLEŞMELERİ
Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor
İskenderun Demirçelik - Konya Torku Şekerspor
Adana Demirspor - Elazığspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız