SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Maça Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:54
YMS Maça Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor ile Pazar günü 19.00’da Malatya İnönü Stadı’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Ligin 2'nci haftasında sahasında konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlığını Malatya İnönü Stadı’nda yaptığı son çalışmayla tamamlayarak, kampa girdi.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Takımda hafif sakatlığı bulunan genç orta saha oyuncusu Mikail Albayrak, doktor kontrolünde takımdan ayrı çalıştı.

Yeni Malatyaspor ile Gümüşhanespor arasında Malatya İnönü Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Erdem İren, Sedat Bayrak ve Salim Şanlıer hakem üçlüsü yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız