SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Maçı Çarşamba Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:05
YMS Maçı Çarşamba Günü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, doğru futbol oynadıkları sürece hedefe ulaşacaklarını söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Uğur, Çarşamba günü İstanbul ekibi Ümraniyespor karşısında istedikleri 3 puanı alıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini dile getirdi.

"HEP BİRLİKTE BU ZORLUKLARI AŞACAĞIZ"

Uğur, 1461 Trabzon karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "1461 Trabzon karşısında ikinci yarı oynadığımız oyun mantalitesi bize yakışan oyun mantalitesidir. Yeni Malatyaspor olarak bundan geri atma lüksümüz yok. İç sahada da, dış sahada da aynı şekilde oynamak zorundayız. Bütün rakiplerimizin bize karşı konsantrasyonlarının üst seviyede olacağını biliyoruz. Tabii ki Ümraniyespor karşısında da bunu sahaya koymak isteyeceğiz. Her zaman istedikleriniz olmuyor ama her zaman o mücadeleyi sahaya koymak zorundayız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Oyuncularımızın sahaya sürdüğü performans, arzu ve istek hedefe giden yolda ne kadar inançlı olduklarını gösteriyor. İnanılmaz bir destek veren taraftar kitlemiz var. Süreç çok uzun zorlu bir yol. Ama biz hep beraber el ele bu zorlukları aşacağız. Hedefimizden hiçbir zaman kopmayacağız. Bu sene bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz" dedi.

"HEDEFE VARMAK İÇİN RİSK ALMALIYIZ"

Amaçladıkları hedefe varmak için risk almaları gerektiğini söylen tecrübeli çalıştırıcı Uğur; "Biz haftalar öncesinde bütün oyuncularımızı hazır hale getirdiğimizde daha iyi olacağız demiştik. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Futbolda en önemli unsur risk almaktır. Risk almadan başarıya gidemezsiniz. Bazen aldığımız risk tutmayabilir de. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda da risk alma zorunluluğumuz var. Önemli unsur yapmak istediklerimizi, oyuncu grubumuz sahaya ne kadar yansıttığıdır. Biz o yüzden kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu hafta 4 farklı futbolcuyu sahaya sürdüğümüzde, bu futbolcular sahaya inanılmaz güzellikler yansıttı. Oynadığımız futbol taraflı ve tarafsız her kesime seyir zevki veriyor” diye konuştu.

MAÇ 14.30'DA BAŞLAYACAK..

Bu arada, Ümraniyespor- Yeni Malatya maçı Çarşamba günü Ümraniye İlçe Belediye Stadı'nda oynanacak. 14.30'da başlayacak olan karşılaşmayı, İzmir Bölgesi'nden Levent Aktan yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız