SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS Maçı Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:10
A- A+ PAYLAŞ
 
Şanlıurfa Spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Yeni Malatya Spor ile yapacakları karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı. Oynayacakları her maçın final niteliğinde olduğunu söyleyen Saraçoğlu, "Şampiyonluğa ulaşmak için işi ciddi tutuyoruz. Şanlıurfalılar olarak şampiyonluğa ulaşabilmek için bu saatten sonra birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz lazım" dedi. 
 
Şanlıurfa Spor, ligin 19. haftasında kendi evinde ağırlayacağı Yeni Malatya Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 37 puanla lider olan Şanlıurfa Spor, 13 puanla 13. sırada bulunan Yeni Malatya Spor maçını kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Şanlıurfa Spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, hafta sonu deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Altay maçını değerlendirerek, "Altay bizim rakiplerimizden biriydi. Biz o maça 3 puan önde gittik ve bu bizim için büyük bir avantajdı. Bu maçta ilk hedefimiz beraberlikti, İzmir'e 1 puan almaya gittik. Çünkü Altay maçı bizim için çok önemliydi. İkinci hedefimizde de galibiyet vardı. İlk yarı biz daha oynadık. Ama ikinci yarının ilk 30 dakikasında maç ortadaydı ve geriye kalan dakikalarda Altay iyi oynadı. Ama maç golsüz berabere sonuçlandı ve biz istediğimiz 1 puanı aldık" dedi. 
 
 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğa 8 takımın ortak olduğunu belirten Saraçoğlu, "Tepecik ve İskenderun Demir Çelikspor'u da şampiyonluk yarışına ortak olarak görüyorum. Bunları da ciddiye almamız lazım. Bundan sonra her maçımız final olacak. Tabi ki biz rakiplerimize göre avantajlı durumdayız ama her maçı biz final gibi göreceğiz. Bu hafta da kendi evimizde Yeni Malatya Spor ile oynayacağız. Yeni Malatya da, ligde kalma mücadelesi veriyor ve bundan dolayı rakip bu maça çok önem veriyor. Bu maçı çok ciddiye alıyoruz çünkü çok önemli maçtır" diye konuştu. Saraçoğlu ayrıca, bir kaleci takviye ederek, transfer çalışmalarını noktalamak istediklerini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız