SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Maçına Adana'dan Hakem

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:59
YMS Maçına Adana'dan Hakem
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Ligde 15. haftada Karşıyaka ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Adana Bölgesi'nden Caner Ak yönetecek.

PTT 1. Ligin 15. haftasında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre, 12 Aralık Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadı'nda Karşıyaka ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Caner Ak yönetecek. Ak'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Erkan Akbulut ile Adana Bölgesi'nden Murat Temel yapacak.

PTT 1. Lig'de 15. haftanın maçları ve görev alacak hakemler şöyle: 

11 Aralık Cuma:

19.00 Alanyaspor-Adanaspor: Alper Ulusoy

19.00 Vartaş Elazığspor-Kardemir Karabükspor: Halil Umut Meler 

12 Aralık Cumartesi:

13.30 1461 Trabzon-Giresunspor: Erkan Engin

13.30 Boluspor-Denizlispor: Abdullah Yılmaz

15.30 Karşıyaka-Yeni Malatyaspor: Caner Ak

18.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Göztepe: Süleyman Abay 

13 Aralık Pazar:

13.30 Altınordu-Şanlıurfaspor: Mehmet Emre Atasoy

18.30 Adana Demirspor-Kayseri Erciyesspor: Koray Gençerler 

14 Aralık Pazartesi:

19.00 Samsunspor-Balıkesirspor: Hüseyin Göçek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız