SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:15
YMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 12. haftasında oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri açıklandı. Buna göre, Yeni Malatyaspor ile Kayseri Erciyesspor arasında ligin alt sırasını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Ankara Bölgesi'nden Mehmet Emre Atasoy'un (fotoğraftaki) yöneteceği bildirildi.

Yeni Malatyaspor, Ligin 12. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda ligin son sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Ligin alt sırasını yakından ilgilendiren mücadeleyi, Ankara Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Mehmet Emre Atasoy yönetecek.  Atasoy'un yardımcılıklarını Antalya Bölgesi'nden Serdar Akçer ile Ankara Bölgesi'nden Önder Yılmaz yapacak. Maçın 4'üncü hakemi Ankara bölgesinden Eser Birinci.

PTT 1. Lig'de 12. hafta maçlarını yönetecek olan hakemler şöyle:

21 Kasım Cumartesi:

13.30 Giresunspor-Karşıyaka: Volkan Bayarslan

13.30 Vartaş Elazığspor-1461 Trabzon: Murat Özcan

16.00 Adanaspor-Boluspor: Bülent Birincioğlu

18.30 Kardemir Karabükspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Tolga Özkalfa 

22 Kasım Pazar:

13.30 Denizlispor-Adana Demirspor: İlker Meral

16.00 Alanyaspor-Şanlıurfaspor: Halil Umut Meler

16.00 Yeni Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor: Mehmet Emre Atasoy

18.30 Göztepe-Samsunspor: Deniz Ateş Bitnel 

23 Kasım Pazartesi:

19.00 Balıkesirspor-Altınordu: Mustafa Öğretmenoğlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız