SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Malatya'da Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:25
YMS Malatya'da Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Malatya’da toplanarak, Konya ekibi Anadolu Selçukluspor ile Pazar günü sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Antalya’da gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmaları sonrası izne ayrılan sarı kırmızılı takım, iznin ardından Malatya’da top başı yaptı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, kampta sağ diz ön çapraz bağları koptuğu için ameliyat geçiren defans oyuncu Evren Kürkçü dışında bütün futbolcular katıldı. Öte yandan sol bacağında hafif yırtık tespit edilen kaleci Vedat Kapurtu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Birkaç gün takımdan ayrı çalışacak olan tecrübeli kalecinin doktor kontrolünde çalışmalarına devam edeceği bildirildi. Ayrıca kampta sağ ayak aşil tendonunda ağrılar yaşayan Emre Hasan Balcı takımla birlikte çalıştı. Balcı’nın takımla çalışmalarına devam edeceği, ağrılarının devam etmesi halinde MR’ının çekileceği kaydedildi. 

Takımın yeni transferleri Mehmet Türkmehmet ile Hasan Emre Balcı (fotoğraftaki), Malatya’daki ilk antrenmanda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Karşıyaka’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan sol kanat oyuncusu Mehmet Türkmehmet, Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştıracaklarını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde takımı hedefine ulaştıracaklarını söyledi.

Takımda iyi bir atmosferin olduğunu kaydeden Türkmehmet, “Sezon başında da Yeni Malatyaspor’a gelme durumum vardı ama olmadı. Kısmette devre arasında buraya gelmek varmış. Tabi hedefleri olan bir takıma geldiğim için öncelikle çok mutluyum. Burada el birliğiyle, bir bütün olup, Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Takımda bu anlamda iyi bir ortam var” dedi.

Adana Demirspor’dan sarı kırmızılı takıma gelen ön libero Hasan Emre Balcı ise, Adana Demirspor’da şampiyonluk yaşadığını, Yeni Malatyaspor’da da şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirtti. 

Balcı, Yeni Malatyaspor’un hedefleri olan büyük bir camia olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Ben hedefleri olan bir takım istiyordum. Bu anlamda Yeni Malatyaspor’u tercih ettim. Çok iyi oldu. Çok büyük bir heyecanla geldim. Geçen sezon Adana Demirspor’da da şampiyonluk yaşamıştım. Yeni Malatyaspor’a da tekrar bir şampiyonluk daha yaşamak için geldim. Kariyerime bir şampiyonluk daha eklemek istiyorum. İnşallah bu şampiyonluğu yaşayacağız. Yaşamamamız için de bir neden yok. O potansiyel takımımızda fazlasıyla var. Ligin üzerinde bir ekibiz. Sezon sonunda da hedefimize ulaşacağız”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız