SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Malatya'da Çalışıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:16
YMS Malatya'da Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Malatya’da topbaşı yaptı. 

Antalya’daki devre arası kamp çalışmalarının ardından Malatya’da toplanan sarı-kırmızılı takım, Pazar günü sahasında İstanbul ekibi Sarıyer ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Sarı-kırmızılıların antrenmanı kısa pas ve top kapma çalışmasının ardından, çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, devre arası kamp çalışmaları ve Sarıyer maçıyla ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Devre arası kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Korkmaz, "İstediğimizi aldık. Kadro derinliği anlamında bir sıkıntı vardı. Birkaç takviye yaptık. Şu anda iyi bir hava var. Kamp süreci her anlamda iyi geçti. 4 tane hazırlık maçı oynadık. Takım, hazırlık maçlarında da iyi bir sinyal verdi. Sarıyer maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyoruz. Seri galibiyetler alıp, Yeni Malatyaspor'u iyi yerlere taşırız" diye konuştu.

“TRANSFERDE BEKLEMEDEYİZ”

Korkmaz, transfer konusunda şu anda beklemede olduklarını ifade ederek, “Kadromuza 3 tane oyuncu kattık. Onun üzerine takviye olup olmayacağını zaman gösterecek. Kafamıza ve bizim sistemimize uyan bir oyuncu olursa değerlendiririz” dedi.

"OYUNU RAKİP SAHADA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Oyunu rakip sahada oynamak istediklerini vurgulayan Korkmaz, “Bizim takımda santraforun gol atması önemlidir ama santrafor dışında da gol atacak futbolcular vardır. Bizim oyun sistemimizde kanatta oynayan futbolcu da ikinci bir santrafor gibi içeri girecektir. Bunu her zaman söylüyoruz. Çalışmalarımızı da bu şekilde yapıyoruz. Forvete daha çok destek olmamız gerekiyor. Bu nedenle oyunu daha çok rakip sahada oynamayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı da buna göre yapıyoruz. Oyunu rakip sahaya ne kadar yıkabilirsek, o kadar pozisyona gireriz. Santraforda oynayan Eren Görür, Ozan Cengiz ve Coşkun Yılmaz’ın formları iyi. İnşallah bu formlarını devam ettirirler. Bu formları devam ederse, takıma çok ciddi katkı sağlarlar” şeklinde konuştu.

Korkmaz, basın mensuplarının 'Lider Hatayspor ile aranızdaki 9 puanlık fark korkutucu mu?' sorusuna, "Farkın 9 puan olmasında, korkacak bir şey yok. Amacımız Sarıyer maçıyla başlayıp, iyi bir seri yakalamak. Her maçı kazanmak için oynayacağız. 17 maç oynayacağız. Kazandığımız maçlar da olacak, kaybettiğimiz maçlar da. Tabi ki hiç kimse kaybetmek istemez. Kazanmak için oynayacağız" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız