SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Malatya'da Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:16
YMS Malatya'da Toplandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ilk etap kamp çalışmaları için Malatya’da toplandı.
 
İlk etap kamp çalışmalarına Malatya’da başlayan Sarı-kırmızılı takımda anlaşmaya varılan futbolcuların hepsi Nurettin Soykan Tesislerine geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bank Asya 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayan kaleci Ziya Aydın, yeni sezonda kendilerini zor bir yarışın beklediğine dikkat çekerek, “Zorlu bir sezon bizi bekliyor ama şuan Yeni Malatyaspor’un transfer ettiği isimlere bakıldığı zaman herkes bu zorluğu aşmış isimler. Şampiyonluk yaşamış arkadaşlarımız var. Hiçbir şey kolay değil ama biz bu zorluğun üstesinden geleceğiz” dedi.
 
Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini kaydeden tecrübeli eldiven, “Takım ve şehrin birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor. Başarının formülü bence budur. Ben defalarca şampiyonluk yaşadım ama saygı, birlik ve beraberlik bu işin püf noktası. Malatyaspor, Türk futboluna yıllarca hizmet vermiş bir kulüp. Şehri gezme imkanım oldu. Şehirde iyi bir heyecan var. Bu bizim için olumlu bir gelişme. Taraftarla bütünleşmemiz gerekiyor. Tabi taraftarı ateşlemek birazda bizim elimizde. 2-3 maçlık bir seri yakaladığımız zaman işimiz daha kolay olacak” diye konuştu.
 
Orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya ise, yeni sezon hazırlıkları için topladıklarını hatırlatarak, “Tesislerdeki ilk günümüz. Geçen sezon Şanlıurfaspor’da güzel bir şampiyonluk yaşadık. Güzel bir birliktelikle sezonu bitirdik. Yeni Malatyaspor’da yeni bir hedef ve yeni bir heyecan var. Biz buraya tekrar şampiyonluk yaşamak için geldik. Bundan başka bir düşüncemiz yok. İnşallah herkesin desteğiyle ve iyi bir birliktelikle Malatya şehrine şampiyonluğu armağan ederiz” ifadelerini kullandı.
 
Birlik ve beraberliğin başarının yakalanmasında önemli etkenler olduğuna vurgu yapan Yeşilkaya, “Tabi ki eleştiriler her zaman olacak. Eleştiriye de açığız. 43 yıldır şampiyonluk yaşanmamış bir şehirde top oynadım. Şanlıurfa’yı şampiyon yaptık ama şampiyonluk maçına kadar hep eleştirildik. İyi bir birliktelik sergilendi. Bu birliktelikle de şampiyonluk geldi. Eleştiri olacak ama başarı için birliktelik şart” açıklamasında bulundu.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’u değerlendiren tecrübeli futbolcu, “Grup’ta geçen sezonda aynı grupta yer aldığımız Balıkesirspor’u yakından biliyorum. Yine onlarla bir yarışın içinde olacağımızı düşünüyorum. İnşallah yine Balıkesirspor’a kaptırmayıp, bu sene de Yeni Malatyaspor’u şampiyon yaparız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Bu sezonunun güzel geçeceğine ve şampiyon olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız