SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Manisa Maçı Birincioğlu'nun

0
Güncellendi - 2016-10-20 17:44:50
YMS- Manisa Maçı Birincioğlu'nun
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 8’inci haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre, Yeni Malatyaspor ile Manisaspor arasında Cuma günü 17.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek.

TFF 1. Lig’de 8’inci hafta heyecanı Cuma günü başlıyor. Ligin 8’nci haftasında bugün Yeni Malatyaspor-Manisaspor, Adana Demirspor-Elazığspor karşılaşmaları oynanacak. Merkez Hakem Kurulu (MHK), 8’nci haftada görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre, Yeni Malatyaspor ile Manisaspor arasında  oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Ordu Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Uygar Bebek ile Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Serdar Diyadin yapacak.

TFF 1. Lig’de 8’nci haftanın hakemleri şöyle:

21 Ekim Cuma

17.30 Yeni Malatyaspor-Manisaspor: Bülent Birincioğlu

19.00 Adana Demirspor-Elazığspor: Mustafa İlker Coşkun

22 Ekim Cumartesi

13.00 Denizlispor- Büyükşehir Gaziantepspor: Mustafa Öğretmenoğlu

13.00 Bandırmaspor-Ümraniyespor: Özkan Çeliker

17.00 Sivasspor-Şanlıurfaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Giresunspor-Boluspor: Hakan Ceylan

23 Ekim Pazar

13.00 Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor: Süleyman Abay

16.00 Samsunspor-Altınordu: Özgüç Türkalp

19.00 Göztepe-Eskişehirspor: Serkan Tokat

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    Aynen abdullah bey sigara yakan yakanaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    TÖVBELER OLSUN DAHA MAÇA GİTMEK Mİ. BİR HEVESLE GİTTİM SIGARADAN DUMAN ALTI OLDUM MAÇIN YARISINDA ÇIKTIM.ZORUMA GİDEN TARAFTA GÖREVLİ POLİSE SİĞARA SERBES Mİ DİYE SORDUĞUMDA ALDIĞIM CEVAP İÇ HEMŞERİM BİR ŞEY OLMAZ CEVABIYDI.
    0
    0
    Yanıtla