SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Muhammed Beşir'le Görüşüyor

0
Güncellendi - 2016-08-17 17:45:40
YMS Muhammed Beşir'le Görüşüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’un 19 yaşındaki santraforu Muhammet Beşir ile büyük oranda anlaştı. 1,82 metre boyundaki genç oyuncunun imzaya yakın olduğu öğrenildi.

TFF 1. Lig’de bu sezon iddialı takımlar arasında yer alan Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’un 19 yaşındaki genç golcüsünü bir süre önce gündeme almıştı. Genç golcünün kulübüyle gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu sonuçlandı. Muhammet Beşir ile büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılıların, genç golcüye imza attırması bekleniyor.

Araklıspor’un altyapısında yetişen Beşir, 2012 yılında Trabzonspor Altyapısında futbolculuk hayatını sürdürdü. Trabzonspor U16 takımında forma giyen genç golcü daha sonra 1461 Trabzon’a transfer oldu. Beşir, Trabzonspor U17 ve U19 takımlarının formalarını giydi. U17 Ligi’nde 26 maçta 24 gol atarak bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç golcü, U19 Ligi’nde ise 32 maçta 27 gol kaydederek, geleceğin yıldız adayları arasında olacağının sinyallerini verdi.

TALİBİ ÇOK AMA KARARI YANAL VERECEK

Geçen sezonun son bölümünde bulduğu şansla dikkatleri üzerine çeken Trabzon’un 19 yaşındaki forveti Muhammet Beşir için TFF 1. Lig takımları adeta sıraya girmiş durumda.

Bordo mavili takımda yeni sezonda fırsat yakalaması zor olan genç golcüye, Eskişehirspor ve Yeni Malatyaspor’un kiralama talebinde bulundukları öğrenildi.

Muhammet de daha fazla şans bulacağı bir takıma kiralık gitmeye sıcak bakıyor. Bu konudaki son kararı teknik direktör Ersun Yanal verecek.

Muhammet Beşir’in istatistiği:

U21 Ligi: 15 maç 4 gol

U19 Ligi: 32 maç 27 gol

U17 Ligi: 26 maç 24 gol

U16 Ligi: 5 maç 1 gol

U15 Ligi: 16 maç 3 gol

U14 Ligi: 17 maç 1 gol

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    Bize Trabzon un hocasıda oyuncusuda iyi gelmiyor.Geçmiş yıllara baktığımızda bir Oktay ÇEVİK tuttu.Gelen hocalar ve oyunculardan verim alamadık.
    0
    0
    Yanıtla