SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Net Skorla Galip: 2-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:37
YMS Net Skorla Galip: 2-0
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor kendi sahasında Hacettepespor'u ağırladı. Karşılaşmada golleri 60. dakikada Hüseyin Kar, 79. dakikada Serkan Çalık kaydettiler, bir top da direkten döndü.

Hakemler : Hüseyin Sabancı (İzmir), Fatih Söyler (İzmir), Osman Gökhan Bilir (Denizli), 4. hakem Ulaş Ayduran (Manisa)

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Ersin Veli, Onur Kalafat, Ali Sakal, Caner Ağca (Dk.67 Emre), Uğur Erdoğan (Dk.46 Hüseyin Kar), Vedat Budak, Serkan Çalık (Dk.90 Osman), Aydın Çetin  

Hacettepespor : Metin Uçar, Alaaddin Okumuş (Dk.79 İbrahim), Soner Dikmen, Batuhan Tur, Eren Tokat, Gökhan Lale, Mahmut Bilir, Turgut Selim Özdemir, Atabey Çiçek, Burak Çolak, Emre Gültekin  

Goller : Hüseyin Kar (60. dakika YMS), Serkan Çalık (79. dakika YMS)

Sarı Kartlar: Onur, Ali (Yeni Malatya), Alaaddin (Hacettepe)

14. dakikada Caner'in pasında sağdan hareketlenen Serkan Çalık, topa istediği gibi vuramadı. Top, farklı şekilde üstten auta gitti.

18. dakikada Yusuf'un kullandığı korner atışında Eren kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

31. dakikada Mahmut'un kullandığı faul atışında kaleci Vedat, Eren topa dokunmadan ön direkte topun hakimiyetini sağladı. Bu pozisyonda kaleci Vedat kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

35. dakikada Vedat Budak'ın şutunda kaleci Metin topu kontrol etti.

38. dakikada Soner'in sağdan kullandığı faul atışında top, üstten auta gitti.

40. dakiklada Caner'in ceza sahası içerisinden çektiği şutta, defanstan dönen topa Uğur kafayı vurdu, top kale direğinin yanından auta çıktı.

42. dakikada Mahmut'un soldan ortasında Atabey kafayı vurdu. Kaleci Vedat, yakın mesafeden gelen kafa vuruşunda gole izin vermedi.

57. dakikada Soner'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta top, üstten auta çıktı.

58. dakikada Caner ile Vedat'ın paslaşarak kullandığı korner atışında Aydın Çetin kafayı vurdu, top üst direkten oyun alanına döndü. Yaşanan karambolda Koray kafayı vurdu, kaleci Metin üzerine gelen topu yumrukla uzaklaştırdı.

60. dakikada Serkan Çalık'ın soldan ortasında arka direkte Hüseyin Kar topu rahat bir şekilde ağlara gönderdi ve Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti.

64. dakikada Hacettepespor'un hızlı gelişen atağında Alaaddin topu Yeni Malatyaspor yarı sahasına taşıdı ve Mahmut'a pas verdi. Mahmut, ayağına gelen topu bekletmeden Soner'e kazandırdı, Soner'in şutu auta gitti

79. dakikada Hüseyin Kar'ın sağdan ortasında Serkan Çalık, göğsüyle topu Hacettepespor ağlarına gönderdi ve durumu 2-0'a getirdi.

86. dakikada Burak'ın ortasında Alaettin Batuhan Tur arka direkte topla buluştu. Alaettin'in şutunda, köşeye giden topu kaleci Vedat, kornere tokatladı. 

Maç Yeni Malatyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız