SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ofspor Karşısında

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:45
YMS Ofspor Karşısında
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Trabzon ekibi Ofspor ile  Çarşamba günü kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligde ikinci yarının ilk maçı olan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Ofspor-Yeni Malatyaspor karşılaşması yarın oynanacak. Ligin ikinci yarısında oynadığı 2 karşılaşmada 4 puan kazanan Yeni Malatyaspor, Ofspor deplasmanından 3 puanla dönerek, liderle arasındaki puan farkını 3'e düşürmek istiyor. 

-İki oyuncu kadroda yok-

Yeni Malatyaspor'da Ofspor karşılaşmasında kart cezalısı ön libero oyuncusu Ali Sakal ve defans oyuncusu Ersin Veli dışında eksik bulunmuyor. 

Kart cezalarını dolduran defans oyuncusu Koray Şanlı ile orta saha oyuncusu Samed Kartal'ın yanı sıra sakatlığı tamamen geçen sol bek oyuncusu Osman Fırat kadrodaki yerlerini alabilecek. 

-Deplasmanda 11. maçına çıkacak-

Yeni Malatyaspor, Ofspor karşılaşmasıyla birlikte deplasmandaki 11. maçına çıkmış olacak. 

Sarı kırmızılı takım, şuana kadar oynadığı 10 deplasman maçında 12 puan toplayabildi. Deplasman maçlarında inişli çıkışlı bir grafik çizen Yeni Malatyaspor, 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4'de mağlubiyet aldı. 

Deplasmanda 17 kez rakip ağları havalandırmayı başaran sarı kırmızılar, kalelerinde ise 16 gol gördü. 

-Maç 13.00'da başlayacak-

Ofspor ile Yeni Malatyaspor arasındaki karşılaşma Of İlçe Stadı'nda oynanacak. 13.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Çağdaş Altay, Armağan Çekinmez ve Mehmet Ali Akkor hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakada, Aykut Onar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

-Ofspor sıkıntılı-

Bu arada Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta erteleme maçında çarşamba günü Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Trabzon Of takımında bütün planlar galip gelmek üzerine yapılırken, kulüp başkanı Olcay Saral yaşadıkları sorunlara rağmen sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını kaydetti. 

Ofspor kulüp başkanı Olcay Saral, “Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlardan dolayı biraz sıkıntılıyız. Alt sıralara yaklaştık. İster istemez bu durum futbolcular üzerinde bir baskı yaratıyor. Yeni Malatyaspor maçı bizim için sıkıntılı bir maç. Kazanmamız lazım. Ama oldukça zor geçecek. Açıkçası devre arası işler istediğimiz gibi gitmedi. 6 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Gidenlerin yerini dolduramadık. Sadece 2 futbolcu transfer edebildik. Elimizde kalecilerle birlikte toplamda 18 futbolcu var. O futbolcuların tamamı maç kadrosunda yer alacak. Transferde ekonomik olarak sıkıntılar yaşıyoruz. Talip olduğumuz oyuncularda bonservis sorunlarıyla karşılaştık. Umarım kısa sürede bu durumu aşarız. Küme düşme korkusu yaşayacağımızı sanmıyorum. Ama yine de önlemimizi almamız lazım. Yeni Malatya güçlü bir takım. Çıkıp galibiyet için elimizden geleni yapacağız” İfadelerini kullandı.

Trabzon temsilcisi Ofspor’un Kulüp Başkanı Saral, saha ve zeminin son durumuyla ilgili de konuşarak, “Sahanın durumu gayet iyi. Zaten geçen hafta sahamızda oynadık. Zemin futbol oynamaya oldukça müsait. Yeni Malatyaspor ile ertelenen maçımız oynansaydı, bugün bu durumda olmayabilirdi. Hava da, zemin de futbol için müsait diyebilirim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız