SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ofspor Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:23:33
YMS Ofspor Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Ofspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığı bulunan Bülent Uzun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Enis Kahraman ise takımla birlikte çalışmaya katılırken, Ofspor maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç saatinde belli olacağı kaydedildi. Öte yandan Ofspor karşılaşmasında kart cezalısı olan kaptan Ömer Çuğ forma giyemeyecek. 
 
Takımda kart sınırında bulunan futbolcu sayısının çokluğu teknik heyeti düşündürürken, teknik direktör Gürses Kılıç, futbolcuları kolay kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi. 
 
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından istasyon çalışmasıyla sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların keyifli oldukları gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız