SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Of'tan 3 Puan Çıkardı:0-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:29
YMS Of'tan 3 Puan Çıkardı:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, erteleme maçında deplasmanda Ofspor takımı ile karşı karşıya geldi ve 1-0 kazandı. Karşılaşmanın tek golü 81. dakikada Aydın Çetin'den geldi.

STAD: Of İlçe

HAKEMLER: Çağdaş Altay (İstanbul), Armağan Çekinmez (İstanbul), Mehmet Ali Akkor (Tekirdağ), 4. Hakem Aykut Onar (İstanbul)

OFSPOR: Oğuzhan, Ercan, Koray Kurt (Barış dk.7), Emrah Şahinçiftçi, Muhammet Fettahoğlu(Caner Bulut dk. 85), Muhammet Emre Kalkan, B.Koray Kurt, Cihan, Ekrem, Rasimcan, Taner(Oktay dk.90),

YEDEKLER: Beycan, Bülent, Volkan Akyıldız, Volkan Zemen

YENİ MALATYASPOR: Şener, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Serkan Çalık (Hüseyin dk 85), Mehmet Enes, Onur Acar(Caner Ağaca dk.60), Sadık Çiftpınar, Emre Toraman, İrfan Başaran, Aydın Çetin, Samed(Onur Kalafat dk.90+1)

YEDEKLER: Vedat, Emrah Kol, Fatih, Hüseyin, Osman,

GOL: Aydın Çetin (dk. 81) (Yeni Malatyaspor)

SARI KART: Serkan Çalık (Yeni Malatyaspor)

10. dakikada Koray Kurt serbest vuruşu orta şeklinde kullandı. Aydın Çetin'e çarpan topu, defans uzaklaştırdı.

17. dakikada Serkan Çalık sağdan getirdiği topu ceza alanına gönderdi, Aydın Çetin'den önce Oğuzhan Yavuz, kalesini terk ederek, topu kontrol etti. 

20. dakikada Yeni Malatyaspor ceza alanı içerisinde penaltı noktasında yakın bir yerde Koray Kurt, topa istediği gibi vuramadı ve top üstten auta çıktı. 

23. dakikada Ramazan Kahya soldan ceza alanına ortaladı, Ofspor defansı topu kornere attı. Ramazan Kahya, paslaşarak kullanılan kornerde, topu yerden Ofspor ceza alanına gönderdi, defans topu uzaklaştırdı. 

26. dakikada Ramazan'ın ceza alanına ortasında kaleci Oğuzhan Yavuz topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Topla buluşan İrfan Başaran'ın ceza sahası dışından şutu Ofspor defansından döndü. 

27. dakikada Sadık Çiftpınar'ın ortasında Serkan Çalık kafayı vurdu, top üstten auta çıktı. Bu pozisyonda Serkan Çalık ve Ercan Şahin, kısa süreli sakatlık geçirdi. 

31. dakikada Yeni Malatyaspor'un kontra atağında Serkan Çalık, sol ayakla orta yapmak istedi ancak Ofspor defansı araya girdi. Atak sağ taraftan devam etti. Topla buluşan Samed Kartal, ceza alanına ortaladı, top kaleci Oğuzhan Yavuz'da kaldı. 

37. dakikada Samed Kartal, Ofspor kalesine zayıf bir şut gönderdi. Defanstan dönen topa, Onur Acar vurdu, top farklı bir şekilde yandan auta çıktı. 

45. dakikada Ramazan Kahya'nın ortasında Emre Toraman müsait pozisyonda topa dokunamadı ve Ofspor defansı topu kornere attı. Korneri Ramazan Kahya kullandı. Ön direğe kullandığı topu Ofspor defansı uzaklaştırdı, topun gelişine İrfan Başaran vurdu, top defanstan geri döndü. 

45+2. dakikada Yeni Malatyaspor Serkan Çalık'ın ortasında top, Ofspor defansı tarafından kornerle savuşturuldu. Serkan Çalık'ın kullandığı korner atışını Oğuzhan Yavuz, son anda kornere çeldi.  

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. 

47. dakikada Ofspor Muhammed Emre Kalkan ile etkili olmak istedi. Yeni Malatyaspor defansında Sadık Çiftpınar, araya girerek, tehlikeyi büyümeden önledi.

50. dakikada Koray Kurt korner atışını kullandı. Koray'ın ortasında kafalardan seken top tekrar kornere çıktı.

54. dakikada Ramazan Kahya ceza sahasının dışında sert bir şut çıkardı, Ofspor defansı topun kaleye gitmesine izin vermedi.

58. dakikada Muhammed Emre Kalkan sağdan ceza sahasına girmek istedi ancak Mehmet Enes Sığırcı topu kornere attı. Koray Kurt'un kullandığı korner atışında Muhammet Fettahoğlu kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

59. dakikada Samed Kartal sağdan ceza alanına ortaladı, Aydın Çetin kafayı vurdu. Top, direğin yanından auta çıktı. 

64. dakikada Ramazan Kahya'nın ortasında Aydın Çetin topa vurdu, Ofspor defansına çarpan top kornere çıktı. 

81. dakikada Samed Kartal'ın ortasında Aydın Çetin topu kafayla ağlara gönderdi: 0-1. 

Maçta başka gol olmayınca, Yeni Malatyaspor sahadan 1-0 üstün ayrıldı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız