SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Olimpija Maçı Biletleri Satışa Çıktı

0
Güncellendi - 2019-07-20 19:04:33
YMS- Olimpija Maçı Biletleri Satışa Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turunda 25 Temmuz’da NK Olimpija Ljubljana ile Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Geçtiğimiz sezon ligi beşinci sırada tamamlayarak, Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etme hakkını kazanan Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez Avrupa’da sahne alacak.

Temsilcimiz Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi, Slovenya'nın Olimpija takımı olurken, ilk maç 25 Temmuz’da Malatya’da oynanacak. Mücadelenin biletleri satışa sunuldu.

UEFA Avrupa 2.ön eleme turunda 25 Temmuz’da Yeni Malatyaspor ile NK Olimpija Ljubljana arasında oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: 80 TL

Batı Üst Tribün: 60 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 60 TL

Doğu Alt Tribün: 45 TL

Doğu Üst Tribün: 40 TL

Güney Alt Tribün: 25 TL

Güney Üst Tribün: 25 TL

Kuzey Alt Tribün: 25 TL

Kuzey Üst Tribün: 25 TL

Misafir Tribünü: 25 TL

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hakan özkaya (4 yıl önce)
    Kombine alın forma alın diyenlere... Ben alıyorum polis memurları sürekli dışardan adam alıyor. Forma alıyorum kulüp malzemecisi yusuf adamlarına her maç 10 15 forma dağıtıyor. Neyine gideyim ki maçına yolun yok yordamın yok. Heryerde selahaddin gurkanın afişleri, sigara içen, küfür eden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (4 yıl önce)
    Bu sene kombinemide aldım formamıda perşembe maçtayız. Eş dost arkadaşlarımızı götürelim stad full olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Beyler fiyatlar uygun.keske bende orda olsaydım.200 nedirki.ne bağırırdım varya. 2 gün sesim giderdi.haydi beyler yüreğimiz sizle.Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (4 yıl önce)
    Tüm malatayalilara burdan sesleniyorum. Bu sezon ki maçlarda uygulanacak bilet fiyatları açıklandı. Bir maç en kötü doğu üstte gidilse 40 TL. Avrupa maçı ile birlikte 18 maçımız var içerde. Türkiye kupasi ve avrupaya devam edersek diğer maçlar da hariç. Hesap ortada. Sadece 4 büyük takımlarin maçına gitsek 40×4= 160 lira. Yani gücü olmayan 100 liraya alsin. Gücü olanda 250 liraya alsin. Yok bilet bitti. Bilet alamadım. Sistem yoktu vs. Gibi saçmalıklarla da uğraşmayacağız. Artı takımımız her maç sabit bir seyirciye oynayacak. Artık destek zamanı. Avrupa liginde gruplara kalırsak malatyanın reklamı için, şehrimizin tanıtımı için bulunmaz bir fırsat.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Kombine alın çok hesaplı oluyor uefa lig türkiye kupası maçlarının tamamını çok uyguna izleyecek olmanın yanında birde kulübe paraya en çok ihtiyacı olduğu sezon başında iyi bir ekonomik destekte bulunmuş oluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Ne kadar bilet satılmış stadı doldurmak gerekiyor . Herkez takımımızın renkleri ile maça gelsin. For ması olmayan takım renklerinde tişörtler giysin. Lisanslı ürün alın arkadaşlar tüm tuskiye izleyecek maçı . Ins stad dolar .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bu.maca.gimek.gerekir.cunku.takima.maddi. Manavi.destek.olmak.gerekir.ve.ikinci.tur.icin. Destek.olmak.maca.bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Kombine almanın tam zamanı, dört maç tüm sezonu amorti ediyor E devir ekonomi devri.
    0
    0
    Yanıtla