SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Onlarla Masaya Oturacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:46
YMS Onlarla Masaya Oturacak
A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da iç transferde kalacak futbolcular belli oldu. 

PTT 1. Lig'in yeni ekibi sarı kırmızılı takım, transfer çalışmaları konusunda tempo artırmaya başladı. Kısa sürede iç transferi bitirmek için kolları sıvayan yönetim, ilk etapta  Onur Kalafat, Ersin Veli, Fatih Gül, Caner Ağca, Emrah Kol, Onur Acar ve Şener Özcan ile yollarını ayırdı. 

İç transferde hareketli günler geçiren Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Yücel İldiz'in yönetime, İrfan Başaran, Serkan Çalık, Hüseyin Kar, Ramazan Kahya, Ali Sakal, Vedat Kapurtu, Sadık Çiftpınar, Samed Kartal, Osman Fırat, Koray Şanlı ve Vedat Budak'ın takımda kalmalarına yönelik bir rapor verdiği öğrenildi.

Takımda kalması istenilen futbolcularla ile masaya oturacak olan yönetimin, futbolculardan alacakları ücretler konusunda fedakarlık yapmalarını isteyeceği kaydedildi. 

-Takım 3 Temmuz'da toplanıyor-

İlk etap kamp çalışmalarına kadar kadroyu büyük oranda şekillendirmek isteyen yönetim, çalışmalarını hızlandırdı. 

Özellikle iç transferde gidecek, kalacak futbolcuların belli olmasının ardından futbolcularla görüşmelere başlayan yönetim, 3 Temmuz'a kadar bu konuda ilerleme kaydetmek istiyor. 

Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 Temmuz'da Bolu Gerede'de toplanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız