SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Onur'la Yolları Ayırdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:04
YMS Onur'la Yolları Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Onur Kalafat ile yollar ayrıldı. 

Geçen sezon takımın şampiyonluğunda önemli katkı sunan tecrübeli futbolcuyla yönetim kurulu arasında yapılan görüşme neticesinde yolların ayrıldığını ifade edildi.

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim sağ kanat oyuncusu ile İstanbul’da yaptığı görüşmede karşılık anlaşarak yolları ayırdı.

Başkan Gevrek’in ofisinde gerçekleşen görüşmede emeklerinden dolayı tecrübeli futbolcuya teşekkür edildiği ve geçen sezondan kalan alacaklarının bir kısmının da ödendiği öğrenildi.

Ayrılığı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Kalafat, kendisi için Yeni Malatyaspor sayfasının kapandığını belirtti.

Yeni Malatyaspor’daki şampiyonluk ve yaşadığı güzel günler için taraftara teşekkür eden Onur, “Yeni Malatyaspor camiasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir sezon geçirdim. Futbolculuk yaşantımda unutamayacağım şampiyonluklardan birini yaşadım. Burada yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Herkes hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız