SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS Ortak Paydamız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:05
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor'un ortak payda olduğunu söyleyen Başkan Gürkan, “Malatyaspor’umuz özellikle Adil Gevrek başkanlığında, gerçekten güzel performans sergiliyor.  Bu güzel performans sonrası liderlik konumuna gelen bir Malatyaspor görüyoruz. Bu çerçeve içerisinde, bu başarıyı buluşturan bu yönetimi kutluyorum. Malatyaspor bizim, Malatya’mızın ortak paydasıdır. Bizler, Belediye Başkanları ve sivil toplum örgütleri olarak, Malatyaspor’umuza destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Bu liderliği, bir üst lige çıkarak, taçlandırırlar diye düşünüyorum. Bu yolda Başkan Adil Gevrek ve yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah Malatya’mızın eskiden olduğu gibi süper ligdeki takımımızı izleme fırsatı buluruz diye düşünüyorum”  ifadelerini kullandı. 

Başkan Gürkan’ı İstanbul’da düzenlenecek olan geceye davet etmek için ziyaret ettiklerini belirten Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerine bugün hem ziyaret, hem de ayın 6’sında bir gecemiz var. Hem başkanımızın davetiyesini vermek, hem de İstanbul'da birlik beraberlik gecemize tüm Malatyalıları davet etmeye geldik. Ve takımızı hak ettiği yere çıkartırız diye düşünüyorum. Malatya camiası büyük bir camiadır. Liderlik keyfimizi sezon sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmemiz ve sezon sonunda mutlu sona ulaşır diye düşünüyorum. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve istiyoruz ki tüm Malatyalılar yanımızda olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız