SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Pazar Günü Galatasaray'ı Ağırlayacak

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 21.haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. 24 Ocak Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Süper Lig’de 19.haftada Çaykur Rizespor’un ardından 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’u da mağlup ederek yeniden çıkışa geçen Yeni Malatyaspor, ligin 21.haftasında sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray’ı konuk edecek. Sarı siyahlı takım, güçlü rakibi karşısında da istediği sonucu alarak, galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de 21.haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

23 Ocak Cumartesi 

16.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor (Eryaman Stadyumu)

19.00 Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

24 Ocak Pazar 

13.30 İttifak Holding Konyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor (Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu)

16.00 Yeni Malatyaspor-Galatasaray (Yeni Malatya Stadyumu)

16.00 Yukatel Denilizlispor-Fatih Karagümrük (Denizli Atatürk Stadı)

19.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Atakaş Hatayspor (Kalyon Stadyumu)

19.00 Beşiktaş-Göztepe (Vodafone Park)

25 Ocak Pazartesi 

16.00 Kasımpaşa-Demir Grup Sivasspor (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

19.00 Aytemiz Alanyaspor-MKE Ankaragücü (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

19.00 Fenerbahçe-Hes Kablo Kayserispor (Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin 21.haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya'da 12 Ocak günü oynanan ve ev sahibi ekibin penaltılarla elendiği Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Celâl Ersoy (3 yıl önce)
    Oyuncuların alacaklarını ödemeyen yönetim bu maç dan puan beklentin olmasın..ya oyuncuların parasını ödeyin yada istifa edin...
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    GS maçı vitrin maçı....çok mühim değil kimin aldığı....önemli olan 2.yari toslamamak için futbolcu ödemelerini sağlam yapmak...biz ilk yarı alacağımız puanları aldık zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    Bu haberi yapan arkadaş haberi eksik yapıyor. haftalık fikstürün bu haberde ne işi var? Bu güne kadar Galatsaray ile kaç maç yapıldı sonuçları ne oldu? yine her iki takımda cezalılar sakatlar kimlerdir? Maçın kilit adamları her iki takım adına hangi futbolcular olur? Malatya bu maç da nasıl bir taktik ile sahada yer alacak? oyuncu kadrosu ne olacak?Bir iki yorumcudan yerel yada ulusal, maça dair oyun şekli ve skor tahminleri alınabilirdi.. Bilgilerin olduğu araştırmaya dayalı bir haber olmalıydı. Tembellik yapmayalım gazetecilik yapalım. Muhabirliğin gereklerini yerine getirelim. Bende masa başında oturur yukarıdaki haberi yazabilirim. Ferdi Durdu bey lütfen gerçek spor haberciliği yapın. Masa başında yazacaksanız kendi adınızı yazmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Daha önce de yendiğimiz maçlar oldu. Tekrar neden olmasın. Hakem konusunda maalesef arkadaşlara katılıyorum. Etki altında kalıyorlar. Dua ve desteklerimiz Malatyamız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Galatasaray maci cok onemli isallah iyi bir netice aliriz teknik heyetine oyunculara guvenimiz sonsuz basarilar diliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hakem kim bilmiyorum ama Fatih Terim faktörü korkak hakemleri etkiliyor.Zaten kulüp geleneği olarak mart kedisi taktiğini iyi uyguluyorlar.İ İnşallah şöyle yürekli fakat büyük takım egosunu tatmin etmiyen biri maçı yönetir.Tabi Merkez Hakem Kuruluda delikanlıca atama yaparsa. Kupa maçı rezaletini unutmadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Fatih Terimden korkan ve bizim elenmemiz için her şeyi yapan hakem istemiyoruz ,futbolcularımızın çıkıp en güzel şekilde oynuyacaklarindan eminim sonuç inşallah bizim istediğimiz şekilde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)Efsane Malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Bir şey unuttum bizim transferden önce mevcut oyuncularımizin parasını ödememiz gerekiyor, gerçekten kulüpler zor durumda yayıncı kuruluş tam para veremiyor başka gelir varmı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve yönetim geçen yıl yapılan hatanın aynısını yapıyor. Düşme potası ile aramızda 3 maçlık bir fark var 10 günde 4 maç oynanan bu dönemde bir haftada kendimizi potada bulabiliriz. Şu an iyi gidiyoruz ama her takım transfer yapıyor ve biz ne zaman transfer gelecek diye beklerken adil bey küçülmeye gitmemiz lazım diyor. Zaten takıma 5 tane ilk 11 oyuncusu lazımken hala nasıl küçülecek ilginç bir durum. Hemde oyuncuların parası ödenmiyor. En az bir orta saha bir forvet almadan bu lig bitmez. Bu felaket tellallığı değil geçen yıl yaşadık bir daha yaşamayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Şu futbolcuların parasını ödeyin(Ben demiyorum.Başkan Adil gevrek söylüyor.2.5 maaş alacakları var dedi)Gerisi gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    İnşallah kupa. Maçinin rövanşını kazanir takimimiz
    0
    0
    Yanıtla